RSS

Clarificări din partea prefectur…

După escaladarea sca…

O mână de oameni cu dragoste de …

În vara anului 2018,…

Scriitorul Laurian Stănchescu, m…

"Excelenței Sale, Do…

Gunoiul ieșenilor va fi "plimbat…

Vineri, 12 iulie 201…

Deputata Mihaela HUNCĂ despre Co…

Adoptarea prin ordon…

Avocatul Dan Chitic, în cazul So…

Președintele Partidu…

Cătălin Berenghi: Vreau să pun l…

Cătălin Ioan Berengh…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Aurelian Pavelescu despre procurorul general: “D-le Lazăr, ai participat la rețeaua de îngenunchere a statului de drept. Ai pus în pericol securitatea națională”

Print Friendly, PDF & Email

Aurelian Pavelescu despre procurorul general: “D-le Lazăr, ai participat la rețeaua de îngenunchere a statului de drept. Ai pus în pericol securitatea națională”

Declarația recentă a procurorului general Augustin Lazăr a generat o reacție vulcanică din partea avocatului Aurelian Pavelesscu. Domnul Pavelescu califică declarația lui Augustin Lazăr ca fiind o… “declaratie de infractor”.

“Augustin Lazăr, Procurorul General: declarație de infractor! Încearcă să-l lovească pe Tudorel Toader preventiv. Nu scapi, d-le Lazăr!

Am urmărit declarația de presă a lui Lazăr. O declarație de o obrăznicie fără margini. Ce a spus, în esență? Că el a fost cooperant în declasificarea Protocoalelor secrete și a informat Ministrul Justiției despre cele două Protocoale, și cel din 2009, și cel din 2016. Că Ministrul îl atacă acum pe nedrept.

Întrebarea este: DE CE A SEMNAT LAZĂR PROTOCOLUL DIN 2016? Azi ne spune că Protocolul NU a produs efecte juridice și, prin urmare, nici nu mai contează. Nu este așa: simpla semnare a unui Protocol ilegal creează STAREA DE PERICOL, nu mai contează daca a fost sau nu aplicat. Că așa spune legea penală: ce ar mai fi arestat Kovesi și el, daca i-ar fi prins pe alții!

A fost starea de pericol creată prin simpla semnare? Da! Atunci, Lazăr la pușcărie! Așa spune legislația penala la infracțiunile privind securitatea națională: actele pregătitoare reprezintă infracțiune consumată!

Dar, de ce nu vorbește Lazăr de Protocoalele DNA? Că DNA este o instituție sub autoritatea lui.

Dar de ce nu vorbește Lazăr până la declasificare?

Omul a invățat de la infractori cum să puna problemele! Și acesta nu este “adevărul”, d-le Lazăr, adică, mai bine spus, este “adevărul” infractorilor! Adevărul este că ai participat la rețeaua de îngenunchere a statului de drept, ai acoperit și ai incurajat, ai aplicat și semnat Protocoale secrete nelegale. Iar legea penală și cea privind securitatea națională spun că AI PUS ÎN PERICOL SECURITATEA NAȚIONALĂ. Și, pentru asta, ar trebui să mergi acolo, de unde vine “adevărul” de care vorbești: la pușcărie, lângă infractori!”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL