Prin toată Europa au câștigat na…

Deși prin alte țări …

Lia Olguța Vasilescu: O să mănân…

Invitată în studioul…

George Simion și primarul Mihai …

Candidatul independe…

Cum arată sumele partidelor poli…

Când întrebi pe oric…

Deputatul Matei Dobrovie priveșt…

"Nu votați partide c…

Ne pregătim de alegeri. Cine sun…

În urmă cu ceva ani,…

Și neomarxiștii se tem de ... tu…

Dacă văd că barca ia…

La Iași începe reabilitarea espl…

Angajații municipali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Laurian Stănchescu: “ACUZ GUVERNUL ROMÂNIEI DE SFIDARE, DISPREȚ, COMPLICITATE ȘI ÎNLESNIRE LA TRĂDAREA, UMILIREA ȘI EXECUȚIA PUBLICĂ A MEMORIEI EROULUI NAȚIUNII ROMÂNE, AVRAM IANCU!”

Print Friendly, PDF & Email

Laurian Stănchescu: “ACUZ GUVERNUL ROMÂNIEI DE SFIDARE, DISPREȚ, COMPLICITATE ȘI ÎNLESNIRE LA TRĂDAREA, UMILIREA ȘI EXECUȚIA PUBLICĂ A MEMORIEI EROULUI NAȚIUNII ROMÂNE, AVRAM IANCU!”

“Scrisoare pentru Premierul României, Guvernul și ministrul Culturii!
01.09.2018

Știu, astăzi este sâmbătă, mâine este duminică și nu lucrați, aveți liber, la ȚEBEA este tot sâmbătă și va fi și dumincă, dar AVRAM iANCU LUCREAZĂ PENTRU ISTORIE ȘI ROMÂNISM, nu s-a oprit de la moarta sa.

Vedeți, moartea sa este mai presus decât viața noastră, eu vă dau șansa să vă egalați viața simbolic cu moarta nemuritoare a a VOIEVODULUI TRANSILVANIEI, MOȚUL DE FOC, AVRAM IANCU!

Declarați mai repede luna septembrie – LUNA AVRAM IANCU, asta – nu pentru că EROUL NAȚIUNII ROMÂNE și-ar pierde constelația istorică, ar fi bine pentru amintirile domniile voastre, puteați povesti acest lucru prin parcuri, lângă leagănele nepoților sau la întâlnirea cu AVRAM IANCU în lumea de APOI!

Ministrul Culturii nu este ministrul lui AVRAMI IANCU, nu poate semna el și să desemneze septembrie, LUNA AVRAM IANCU, Premierul și Guvernul aveau această datorie DE ONOARE ȘI DE DEMNITATE, nu trebuia să mai cer eu,

Era o datorie morală a Premierului și Guvernului României, aveați șansa istorică să puneți sigiliul de funcționari publici pe un eveniment cardinal din istoria postumă a României! Zic așa din următorul motiv real și trist – România nu ai are istorie contemporană cu domniile voastre, ea are o istorie în vadurile repezi ale trecutului, pe ea o trăim și astăzi ca să nu pierim, se numește – GOLGOTA MUCENICILOR ȘI MARTIRILOR
ROMÂNI!

Noi am fost la ȚEBEA și ne-am cinstit străbunul, am primit și binecuvântarea Părintelelui paroh al Bisericii din ȚEBEA, Ilieș Arsenie, moțul care sfințește veșnicia MOȚULUI DR FOC AL ROMÂNISMULUI, AVRAM IANCU!

Laurian Stănchescu,

Autorul proiectului

AVRAM IANCU, EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE

Din Parlanentul României

Cer iertare, bătrânul din poză este Avram Iancu, Eroul Națiunii Române, avea numai 46 ani, dar era răpus de jertfă și suferință!”

Laurian Stănchescu: "ACUZ GUVERNUL ROMÂNIEI DE SFIDARE, DISPREȚ, COMPLICITATE ȘI ÎNLESNIRE LA TRĂDAREA, UMILIREA ȘI EXECUȚIA PUBLICĂ A MEMORIEI EROULUI NAȚIUNII ROMÂNE, AVRAM IANCU!"

Laurian Stănchescu: “ACUZ GUVERNUL ROMÂNIEI DE SFIDARE, DISPREȚ, COMPLICITATE ȘI ÎNLESNIRE LA TRĂDAREA, UMILIREA ȘI EXECUȚIA PUBLICĂ A MEMORIEI EROULUI NAȚIUNII ROMÂNE, AVRAM IANCU!”


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia