Laurian Stănchescu: „ACUZ GUVERNUL ROMÂNIEI DE SFIDARE, DISPREȚ, COMPLICITATE ȘI ÎNLESNIRE LA TRĂDAREA, UMILIREA ȘI EXECUȚIA PUBLICĂ A MEMORIEI EROULUI NAȚIUNII ROMÂNE, AVRAM IANCU!”

Laurian Stănchescu: „ACUZ GUVERNUL ROMÂNIEI DE SFIDARE, DISPREȚ, COMPLICITATE ȘI ÎNLESNIRE LA TRĂDAREA, UMILIREA ȘI EXECUȚIA PUBLICĂ A MEMORIEI EROULUI NAȚIUNII ROMÂNE, AVRAM IANCU!”

[alert-success]

„Scrisoare pentru Premierul României, Guvernul și ministrul Culturii!
01.09.2018

Știu, astăzi este sâmbătă, mâine este duminică și nu lucrați, aveți liber, la ȚEBEA este tot sâmbătă și va fi și dumincă, dar AVRAM iANCU LUCREAZĂ PENTRU ISTORIE ȘI ROMÂNISM, nu s-a oprit de la moarta sa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Vedeți, moartea sa este mai presus decât viața noastră, eu vă dau șansa să vă egalați viața simbolic cu moarta nemuritoare a a VOIEVODULUI TRANSILVANIEI, MOȚUL DE FOC, AVRAM IANCU!

Declarați mai repede luna septembrie – LUNA AVRAM IANCU, asta – nu pentru că EROUL NAȚIUNII ROMÂNE și-ar pierde constelația istorică, ar fi bine pentru amintirile domniile voastre, puteați povesti acest lucru prin parcuri, lângă leagănele nepoților sau la întâlnirea cu AVRAM IANCU în lumea de APOI!

Ministrul Culturii nu este ministrul lui AVRAMI IANCU, nu poate semna el și să desemneze septembrie, LUNA AVRAM IANCU, Premierul și Guvernul aveau această datorie DE ONOARE ȘI DE DEMNITATE, nu trebuia să mai cer eu,

Era o datorie morală a Premierului și Guvernului României, aveați șansa istorică să puneți sigiliul de funcționari publici pe un eveniment cardinal din istoria postumă a României! Zic așa din următorul motiv real și trist – România nu ai are istorie contemporană cu domniile voastre, ea are o istorie în vadurile repezi ale trecutului, pe ea o trăim și astăzi ca să nu pierim, se numește – GOLGOTA MUCENICILOR ȘI MARTIRILOR
ROMÂNI!

Noi am fost la ȚEBEA și ne-am cinstit străbunul, am primit și binecuvântarea Părintelelui paroh al Bisericii din ȚEBEA, Ilieș Arsenie, moțul care sfințește veșnicia MOȚULUI DR FOC AL ROMÂNISMULUI, AVRAM IANCU!

Laurian Stănchescu,

Autorul proiectului

AVRAM IANCU, EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE

Din Parlanentul României

Cer iertare, bătrânul din poză este Avram Iancu, Eroul Națiunii Române, avea numai 46 ani, dar era răpus de jertfă și suferință!”

Laurian Stănchescu: "ACUZ GUVERNUL ROMÂNIEI DE SFIDARE, DISPREȚ, COMPLICITATE ȘI ÎNLESNIRE LA TRĂDAREA, UMILIREA ȘI EXECUȚIA PUBLICĂ A MEMORIEI EROULUI NAȚIUNII ROMÂNE, AVRAM IANCU!"
Laurian Stănchescu: „ACUZ GUVERNUL ROMÂNIEI DE SFIDARE, DISPREȚ, COMPLICITATE ȘI ÎNLESNIRE LA TRĂDAREA, UMILIREA ȘI EXECUȚIA PUBLICĂ A MEMORIEI EROULUI NAȚIUNII ROMÂNE, AVRAM IANCU!”

[/alert-success]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info