RSS

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

Sondajele reale: Partidul S.O.S.…

O dezbatere tot mai …

Antiromânism la IAȘI! Cenaclul F…

Sâmbătă, pe 20 mai 2…

România este în faliment! Ce te …

România este în fali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Bogdan Eduard, patronul Orizont TV: “Dacă până sâmbătă la ora 12 troița nu este pusă inapoi, intru pe locul troitei in greva foamei”

Bogdan Eduard, patronul Orizont TV: “Dacă până sâmbătă la ora 12 troița nu este pusă inapoi, intru pe locul troitei in greva foamei”

Gest extrem din partea unui patron de televiziune din România: Bogdan Eduard, patronul Orizont TV, în cadrul unei emisiuni speciale de joi, 13 septembrie a.c., a declarat că dacă până sâmbătă la ora 12:00 troița românească îndepărtată de către primarul UDMR-ist din centrul orașului Satu Mare nu va fi remontată la loc pe vechiul său amplasament, atunci va veni la Satu Mare și va intra în greva foamei chiar pe locul troiței.

Într-o emisiune specială de aproximativ 3 ore, patronul Orizont TV Bogdan Eduard a avut în direct prin telefon mai mulți invitați: doamna Daniela Ciută, jurnalist la portalul Buletin de Carei, scriitorul băimărean Marian Ilea, consilierul județean Adrian Cozma de la Satu Mare, domnul Cornel Morar, primul prefect de după Revoluţie al judeţului Satu Mare, respectiv domnul Darius Filip, actualul prefect al județului Satu Mare, cu ajutorul cărora a dezbătut situația revoltătoare a troiței înlăturate din centrul orașului Satu Mare de către primarul UDMR-ist.

“Eu în costum national, mă pun pe locul troiței și intru in greva foamei. Dacă asta trebuie să facem ca să ne apărăm valorile naționale, apoi asta vom face.
(…) Eu îl declar ferm pe primarul din Satu Mare iresponsabil.
Eu nu știu cum își permite un nemernic să mute o troiță.
Dacă până sâmbătă la ora 12 troița nu este pusă inapoi, intru pe locul troitei in greva foamei.
Am un costum național vechi de 150 de ani. Vin cu el și cu un tulnic la Satu Mare și dacă nu aduci troița înapoi până sâmbătă la ora 12, intru pe locul troiței în greva foamei.Te-ai atins de un simbol național.
Am foarte mulți invitați care vor intra in această seară la Orizont TV în direct, care au primit SMS-uri de amenințare.Domnule primar, eu îmi doresc foarte mult în această țară ca niște instituții din România să te aresteze.
Fac apel către toți cei care urmăresc Orizont TV, dacă până sâmbătă la ora 12 troița nu este pusă la locul ei, îi aștept pe toți cei care simt românește să vină alături de noi. Acest domn incearcă pe fondul unor reacții internaționale să provoace anumite lucruri….
Sunt lucruri pe care nu le putem negocia…Cineva incearcă să inflameze situația…
Domnule, daca există un primar care a luat-o razna, potoliți-l!Am aflat de la prieteni de la Satu Mare ca sunt inclusiv maghiari revoltați de acest lucru.”, a transmis Bogdan Eduard în timpul emisiunii speciale de la Orizont TV

Bogdan Eduard, patronul Orizont TV: "Dacă până sâmbătă la ora 12 troița nu este pusă inapoi, intru pe locul troitei in greva foamei", foto: Orizont TV

Bogdan Eduard, patronul Orizont TV: “Dacă până sâmbătă la ora 12 troița nu este pusă inapoi, intru pe locul troitei in greva foamei”, foto: Orizont TV

SMS-uri de amenințare pentru invitații de la Orizont TV pentru a nu intra în direct să vorbească despre problema troiței românești înlăturate de la Satu Mare

Potrivit consilierului județean Adrian Cozma de la Satu Mare care a intervenit telefonic în emisiunea de la Orizont TV, acesta ar fi primit un SMS prin care i se cerea să nu se implice în problema troiței românești înlăturate de la Satu Mare, pentru că “este o problemă … complicată”.

Un astfel de incident vine să confirme și Bogdan Eduard, care în emisiunea de la Orizont TV a dezvăluit următoarele:

apiland.ro

“Am încercat de mai multe ori să o sunăm pe doamna Livia Haidu, ne-a răspuns în cele din urmă foarte speriat un domn care ne-a spus: “Nu mai sunați la acest număr!”.
(…) Deci și doamna Haidu e posibil să fie una dintre persoanele care au primit amenințări.”

SMS-uri de amenințare pentru invitații de la Orizont TV pentru a nu intra în direct să vorbească despre problema troiței românești înlăturate de la Satu Mare, Foto: Orizont TV

SMS-uri de amenințare pentru invitații de la Orizont TV pentru a nu intra în direct să vorbească despre problema troiței românești înlăturate de la Satu Mare, Foto: Orizont TVContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]