«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Noua Dreaptă susține Referendumul din 06-07 octombrie 2018

Print Friendly, PDF & Email

Noua Dreaptă susține Referendumul din 06-07 octombrie 2018

Președintele Filialei Arad a Partidului Noua Dreaptă, domnul Angel Popescu, a transmis din partea formațiunii sale politice un mesaj cu privire la referendumul organizat în zilele de 6 și 7 octombrie 2018. Angel Popescu reamintește că punctul 13 din programul partidului Noua Dreaptă se referă la familie și la căsătoria tradițională, însă acest lucru este ignorat atât de presa din audiovizual cât și de cea scrisă.

Partidul Noua Dreaptă se declară categoric pro referendum și pentru modificarea articolului 48 din Constituția României, și își îndeamnă și simpatizanții să voteze cu DA la acest referendum.

“Mesaj pentru Referendum
Forțele ostile României s-au manifestat permanent și sub diferite forme.
În ultima perioada atacurile la adresa identității și a ființei noastre naționale, au îmbrăcat o formulă foarte perversă mascată în ceea ce înseamnă drepturile și libertăților cetățeanului. Sub această formulă s-a trecut la un atac mișelesc la adresa Bisericii Ortodoxe Române, la aceea familie tradițional creștină, adică la adresa României. Atacatorii, cei din comunitatea LGBT, sunt semenii noștri și, în mod creștinește, merită compasiunea noastră dar și poziția noastră fermă față de valorile tradiționale și față de credința noastră strămoșească.

Partidul Noua Dreaptă va fi prezent la Referendumul din 06-07 octombrie 2018 și va spune DA pentru modificarea Constituției României Art 48 aliniat 1 în sensul prevăzut de legile României și așa cum a lăsat rânduită familia de către Dumnezeu, căsătoria se face între un bărbat și o femeie.
Țin să menționez că, de 3 ani de când Noua Dreaptă a devenit Partid, programul nostru la punctul 13 se referă la familie și la căsătoria tradițională, dar nici o televiziune, nici un ziar central nu spun nimic despre acest lucru.

Protejarea sacralităţii familiei prin definirea constituţională a căsătoriei ca uniune între un bărbat şi o femeie.
Invităm pe toți simpatizanții , prietenii, creștinii, să fie prezenți la REFERENDUM. România se apără și prin prezența la urne cu un vot pozitiv , votând DA pentru familia tradițională, DA pentru România.

Angel Popescu Președinte
Al Partidului Noua Dreaptă
Filiala Arad.”

, se arată în comunicatul celor de la Noua Dreaptă Arad


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia