RSS

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

Afacerile imobiliare ale băiatul…

Afacerile imobiliare…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Revoltător! Voluntarii care promovau referendumul pentru căsătorie au fost agresați într-o piață din București

Print Friendly, PDF & Email

Revoltător! Voluntarii care promovau referendumul pentru căsătorie au fost agresați într-o piață din București

Un grup de voluntari care promovau mesaje și informații despre referendumul de pe 6-7 octombrie a fost agresat în  Piața Obor din București de către angajații unei firme de pază. Inițiatorii acestei acțiuni, „echipați” cu o pancartă improvizată pe care era inscripționat un mesaj pro referendum și cu tricouri cu mesaje de mobilizare a cetățenilor la referendum, au mers la pas prin București, informând trecătorii cu privire la scopul și importanța acestui referendum.

Potrivit inițiatorilor acestei acțiuni, pe parcursul primei zile aceștia au fost legitimați atât de către jandarmerie cât și de către poliție, însă singurul incident neplăcut cu care au avut de a face a fost cel cu angajații unei firme de pază care au reacționat violent și  i-au bruscat pe voluntarii care promovau referendumul de pe 6-7 octombrie.

După cum se poate vedea și din clipul video postat de Jurnal de Referendum 2018, unul dintre angajații firmei de pază devine agresiv și lovește dispozitivul cu care unul dintre voluntari filma acțiunea desfășurată de către inițiatorii acestei acțiuni.

Revoltător! Voluntarii care promovau referendumul pentru căsătorie au fost agresați într-o piață din București, Foto: facebook.com/jurnaldereferendum

Revoltător! Voluntarii care promovau referendumul pentru căsătorie au fost agresați într-o piață din București, Foto: facebook.com/jurnaldereferendum

“Membrii grupului nostru de inițiatori s-a deplasat la Piața Obor din București, „înarmaţi” cu tricouri cu mesaje pe față și pe spate, cu o pancardă improvizată care indica subiectul principal, având scopul de a completa informația pe care românii o dețin despre referendum, să umplem golurile lăsate de televiziunile care în concert ascund sau mint prin omisiune ca românii să nu poată cunoaște adevărul..

Am fost confruntați cu întreg spectrul de experiențe imaginabile, de la cele mai frumoase când oameni ne-au felicitat cu entuziasm, chiar un domn tânăr ne-a adus câte-o sticlă de apă pentru fiecare, până la impedimente cu paznicii și niște provocatori, rezolvate elegant și legal de noi.

CE AM DECIS SĂ FACEM

Am stabilit să ne poziționăm într-un singur loc și să ne punem la dispoziția publicului în cazul în care solicită lămuriri. Ore întregi am răspuns la întrebări, am prezentat Jurnalul de Referendum tipărit pentru referinţă lor ulterioară, am înmânat celor care solicitau un exemplar sau mai multe. Nu am intrat în nici o divergență, am prezentat, când ni s-a permis desigur, tot ceea ce știm despre subiect și fără excepție, la momentul la care interlocutorul său interlocutoarea a aflat adevărul integral, a răsuflat ușurat sau ușurată şi ne-a mulțumit.

MEMBRII DIN PUBLIC CARE AU INTRAT ÎN VORBĂ CU NOI S-AU COMPORTAT EXEMPLAR, DEMN DE TOATĂ ADMIRAŢIA

Cei din piață au avut un comportament exemplar foarte încurajator unii ne felicitau vocal, un domn ne-a adus apă, de care deja am menţionat, alții se uitau lung și aprobator, alții se apropiau și puneau întrebări la care răspundeam liniștiți cât de complet puteam, se dovedea că cei mai mulţi din cei care aveau întrebări erau puternic influențați de propaganda făcută prin programele de televizor care le-a produs o stare de confuzie şi nesiguranță. Ne-au ascultat, au pus întrebări pertinente, nu de puţine ori au sprijinit explicaţiile noastre către alţii.

AUTORITĂŢILE

La un moment au apărut doi jandarmi. Politicos ne-au legitimat şi atât. Nu au trecut câteva secunde ca asupra lor s-a zburlit un domn cerându-le să ne lase în pace, că facem bine şi așa mai departe. Domnul binevoitor s-a luat de jandarmi în apărarea noastră desigur intoxicat de mass media care crează un fals conflict între popor şi autorităţi. A fost complicat să îl liniştim, să îi arătăm că jandarmii nu ne sunt ostili, că de fapt ei doar vor să se păstreze liniştea publică ceea ce dorim şi noi. Așa domnul s-a îmbunat rapid.

Au apărut și niște agenți de poliţie super tineri şi eleganți care ne-au legitimat, au constatat că nu încălcam nici o lege şi au plecat.”, au scris cei de la Jurnal de Referendum 2018 pe facebook

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info