1897: Românii din Transilvania d…

"Stat-au ungurii pe …

La 24 martie 1921 erau condamnaț…

La fel ca și în spat…

Martirii macedo-români din Balca…

" La biserica Mavrog…

O realitate de necontestat: din…

Declarația de la Al…

Un club de etnologie preocupat d…

Cei de la ETNOSTUD s…

La 23 Martie 1847 un incendiu de…

Una dintre tragediil…

Azi are loc Marșul pentru Viață …

Marșul pentru Viață …

Aurelian Pavelescu: "Iohannis es…

Avocatul Aurelian Pa…

Deputatul Daniel Gheorghe: Sunte…

După ce președintele…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Propaganda de la DIGI pusă în dificultate și speriată de declarația de normalitate a actorului Marcel Iureș

Print Friendly, PDF & Email

Propaganda de la DIGI pusă în dificultate și speriată de declarația de normalitate a actorului Marcel Iureș

Rar ne-a mai fost dat să vedem propagandiști într-atât de descumpăniți precum cei doi indivizi de la DIGI 24, aflați față în față cu actorul Marcel Iureș. În ignoranța și superficialitatea lor, producătorii și moderatorii emisiunii de la Digi 24 au considerat probabil că a avea ca invitat în studioul televiziunii lor un actor de Hollywood, este echivalent cu a avea negreșit un susținător al ideologiei progresiste și al corectitudinii politice, curente ideologice aflate acum la modă în “lumea civilizată”.

Numai că, în doar o fracțiune de secundă, ce să vezi? Declarația de susținere a familiei tradiționale a actorului Marcel Iureș îi ia prin surprindere pe cei doi propagandiști, de parcă i-ar fi lovit brusc ceva în moalele capului. Cei doi „bezbojnici” de la Digi au rămas secunde bune descumpăniți, așternându-se o tăcere mormântală în oficina progresistă… Blasfemie! Templul progresismului și neomarxismului din România a fost profanat.

“A, trebuie să precizăm cine-s soții? … A, un bărbat și o femeie. Păi și nu-i normal? …Între un bărbat și o femeie, nu?…

Treaba lor. Asta-i… Eu m-am însurat cu o femeie.Am făcut un copil care are sexul bărbătesc.

… La bază, familia se constituie între un bărbat și o femeie. Nu? De ce?Pentru că fac copii și asigură… mersul înainte al lumii. 

Probabil, așa cum au procedat și cu alte vedete cei din tabăra care militează pentru boicot, propagandiștii de la Digi voiau să se agațe și să paraziteze imaginea marelui actor român, în speranța că acesta le va oferi încă un vector de imagine care să îndemne la boicotul referendumului din 6-7 octombrie. Se observă deja o nerăbdare și o neliniște cutremurătoare în rândurile taberei care îndeamnă la boicot.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Semnalează o eroare

Dacă ați sesizat o eroare în textul articolului, vă rugăm să selectați pasajul greșit, și să apăsați CTRL+ENTER
pentru a o expedia editorilor noștri.

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri