Un deputat român le bate obrazul celor care incită la dezbinare în An Centenar: „O Românie vânată de personaje iresponsabile pentru care interesul propriu primează interesului colectiv”

Patru milioane de romani exterminati/deportati de catre khazarii bolsevici!

Un deputat român le bate obrazul celor care incită la dezbinare în An Centenar: „O Românie vânată de personaje iresponsabile pentru care interesul propriu primează interesului colectiv”

„După 100 de ani de la unirea tuturor teritoriilor româneşti într-un singur stat, găsim o Românie vânată de personaje iresponsabile pentru care interesul propriu primează interesului colectiv.”, a declarat deputatul PSD Vasile Cîtea.

Incitările la dezbinare și instabilitatea politică și economică provocate continuu de anumite personaje de pe scena politică din România sunt aspru criticate de către un deputat român. Deputatul PSD Vasile Cîtea se referă la aceste persoane cu termenul de „personaje iresponsabile, pentru care interesul propriu primează interesului colectiv”.

[alert-success]

„Acum 100 de ani, România a asistat la un consens politic şi social care i-a permis să obţină “de facto” unirea teritoriilor în decembrie 1918, dar şi recunoaşterea în drept a acestei situaţii de fapt un an mai târziu, în 1919, procesul ratificării unirii fiind terminat în anul 1920.

Din păcate, în ziua de azi asistăm la o ofensivă dusă pe toate planurile pentru ca dezbinarea din societate să se adâncească şi să aducă cu sine, în locul stării de pace socială, o stare de nelinişte şi conflict social.

În acest moment, sunt mai multe Românii:

  • o Românie a celor trecuţi de vârsta tinereţii care au pus umărul la desăvârşirea acestei ţări ca stat unitar,

  • o altă Românie a celor tineri care caută să se afirme şi să îşi găsească locul în societatea noastră,

  • o Românie a celor din ţară

  • – după cum avem o Românie a diasporei

  • şi avem o Românie a celor care lucrează în sectorul bugetar,

  • după cum avem o Românie a celor care îşi desfăsoară activitatea în sectorul privat.

Iar pentru acest deziderat nu ne trebuie exemple străine, nu trebuie să cercetăm situaţii de fapt de la marile cancelarii europene, nu avem nevoie de consultanţi străini sau de sociologi de la marile universităţi europene când noi avem exemplul la noi acasă, încă de acum 100 de ani, când românii au dat mână cu mână şi au reuşit un lucru cu totul deosebit, o Românie UNITĂ, o Românie pe care nici interesele vremii nici o altă putere străină a respectivei epoci nu au reuşit să o zdruncine.

Avem nevoie de o Românie unită şi de pace socială ! Cine s-ar fi gândit, acum 100 de ani, că România va ajunge să conducă tot continentul europen? Tocmai pentru acest lucru, dragi români, avem nevoie de o Românie unită care să îşi ducă la bun sfârşit şi cu cinste mandatul încredinţat!”, a mai adăugat deputatul PSD Vasile Cîtea în declarația sa de presă

[/alert-success]
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns