Taxe inventate pentru colete de cărți expediate din România pentru elevii din Basarabia?

O problemă foarte gravă ne-a fost semnalată pe adresa redacției de către un contributor: deși nu există nici o îndatorire a destinatarului de plată la primirea coletelor, cei de la DHL Chișinău solicită taxe suplimentare pentru coletele de cărți trimise din România pentru elevii din Basarabia.

Iată ce ne-a trimis colaboratorul nostru pe adresa de e-mail a redacției:

“Când am adus în atenția oficiului corporat DHL asupra acestui abuz de serviciu al rușilor de la DHL Chișinău, am fost informați de Kevin Rodriguez Certified International Specialist că: “according to the system, please also note that there is no record of duties pending of payment.” (conform protocolului nostru confirmăm că nu există nici o îndatorire a destinatarului de plată la primirea pachetului.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Redăm integral mesajul trimis de către Gabriel Gherasim, istoric, psiholog și scriitor român stabilit în SUA:

“In atenția cititorilor

In pitoreasca urbe Chișinău s-a împământenit de mai mult timp sucursala DHL condusă și operată de către etnici ruși.

Aceștia demonstrează sub acoperirea DHL, un visceral sens de ură față de tot ce este românesc, inclusiv plasând taxe inventate pentru colete de cărți expediate din România pentru elevii din Basarabia.

Cand am adus în atenția oficiului corporat DHL asupra acestui abuz de serviciu al rușilor de la DHL Chișinău, am fost informați de Kevin Rodriguez Certified International Specialist că: “according to the system, please also note that there is no record of duties pending of payment.” (conform protocolului nostru confirmam ca nu exista nici o indatorire a destinatarului de plata la primirea pachetului.”

  

Așa ca destinatarul, domnul Alexandru Postica de la Promolex a refuzat în scris pachetul datorită acestei ‘taxe’ frauduloase, (anexa 1), care fiind frauduloasă nici nu era solicitatată de factura DHL a expeditorului din România (anexa 2).

În prezent, există o investigatie de discriminare etnica anti-romaneasca la biroul corporat din Germania, de catre Rita Nolting, Senior Director Compliance, Regional Compliance Officer – Europe, DHL Express Global Head Office

DHL Global Management GmbH, Fritz-Erler-Str. 5, 53113 Bonn, Germany

 Registered Office Bonn; HRB 13031, Registry Court Bonn

Managing Directors: Dr. Dirk Olufs, Farnaz Ranjbar

Phone:        +49 228 182-20858

Mobile:       +49 172 7174289

www.dpdhl.com

Această investigație va duce la consecințe drastice față de rasiștii anti-români de la DHL Chișinău.Între timp, pot numai ruga ca și cititorii din Chișinău să penalizeze rasismul rușilor de la DHL Chisșnău, prin folosirea ALTOR servicii de curieri.

 În America, unde locuiesc: “taking my business somewhere else” (îmi folosesc banii la competitorii agenției) este, împreună cu datul în judecată pentru discriminare, cea mai înalta formă de protest și penalizare a companiilor discriminatorii față de drepturile umane, care trebuiesc acordate tuturor clienților de către companii, în egala masură.

Pana la sosirea cărților tipărite, iată titlul cărților cenzurate de rușii de la DHL Chișinău, care pot fi citite gratis la pagina mea de web de mai jos:

România, Martirii și Supravietuitorii din Comunism

Și

Românii din Bucovina.

Multumesc pentru atenție și Sărbători Fericite”

Gabriel Teodor Gherasim

http://gabrielgherasim.com/writing.html

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Se înmulțesc reacțiile împotriva Pactului pentru migrație: "Ne vindeți țara, faceți pact pentru migrație"

mie dec. 12 , 2018
Semnarea Pactului pentru migrație este considerată de către români una dintre cele mai mari trădări din partea celor care conduc azi România. Un banner de mari dimensiuni a fost afișat de către membrii Peluzei Sud Craiova pe un pod, cu mesajul următor: „Ne vindeți țara, faceți pact pentru migrațiePlecați din România, […]

Poate vă place și:

libris.ro