Intenția primarului de la Craiov…

Mișcarea făcută de p…

De ce avem nevoie de albine pent…

20 Mai, Roma, Italia…

Cultul Strămoșilor nu se negocia…

"Cultul Strămoșilor …

Rareș Bogdan: "Mi-au atacat tată…

"R. Bogdan parcă n-a…

Ploaia care ne-a UNIT: "Românii …

Sâmbătă, 18 mai 201…

La Iași a început Târgul Meșteri…

Sâmbătă și duminică,…

După ce-au scăpat de pungile de …

Deși era așteptat să…

Concert la IAȘI: "Scrisoare pent…

Sâmbătă, 18 mai 2019…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Hackerii din comuna Grajduri iar s-au “conectat” la E.ON pentru a primi gratis energie electrică

Print Friendly, PDF & Email

Cotidianul Bună Ziua Iași  a prezentat acum câteva zile fotografii trimise de către un cititor al publicației, din care rezultă foarte clar situația revoltătoare de la Grajduri. Atât la stâlpii pe care sunt montate transformatoare cât și la cutiile E.ON de la care au fost sparte lacătele, s-au operat acțiuni neautorizate, respectiv racordări ilegale la rețeaua de energie electrică. Cine credeți că plătește pierderile, respectiv energia electrică furată din astfel de zone?

” Un cititor al Cotidianului Buna Ziua Iasi a trimis pe adresa redactiei niste fotografii si cateva detalii despre o situatie de-a dreptul scandaloasa din comuna Grajduri. Acesta sustine faptul ca persoanele de etnie roma din zona au spart lacatele cutiilor E.ON, racordandu-se astfel ILEGAL la reteaua de curent electric a comunei.  “, scrie BZI.ro

De ani buni, atât consumatorii casnici ieșeni cât și agenții economici se plâng că le sunt umflate în mod total nejustificat facturile la energie electrică. Cauzele sunt destul de bine cunoscute de către cei e la E.ON, însă se preferă mai curând disputele cu persoanele rezonabile, chiar și situații în care se ajunge până la procese, decât să se ia taurul de coarne, și să se stopeze furturile de energie electrică din zonele cu probleme.

Hackerii din comuna Grajduri iar s-au "conectat" la E.ON pentru a primi gratis energie electrică, Foto: bzi.ro
Hackerii din comuna Grajduri iar s-au “conectat” la E.ON pentru a primi gratis energie electrică, Foto: bzi.ro

Cu toate acestea, de-a lungul anilor cei de la E.ON n-au găsit încă antidot pentru hackerii de la Grajduri și de la Ciurea. Nici un firewall n-a putut ține la distanță scările hackerilor sau ciocanele care sparg lacătele de la cutiile E.ON.

Incapabili să oprească atacurile hackerilor de la Grajduri și Ciurea, cei de la E.ON au găsit de cuviință ca să redirecționeze prin intermediul unor relee manageriale pierderile direct către facturile consumatorilor de bună credință din Iași.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia