libris.ro

Adevărata ciumă roșie e la USR: un deputat USR-ist a dat like unui comentariu în care se sugera exterminarea celor care contestă „poziția lumii medicale” față de vaccinare

În condițiile în care până și lumea științifică a revenit de curând cu studii și concluzii controversate cu privire la efectele secundare ale vaccinurilor, ascunse adesea de mafia „Big Pharma” de ochii pacienților și chiar a lumii medicale, cei de la USR o țin în continuare pe-a lor cu poziția înverșunată pentru vaccinare obligatorie în România.

„Vaccinuri care ucid. Efectele letale, confirmate de un amplu studiu: Conform unor cercetări desfăşurate timp de 30 de ani, oamenii de ştiinţă avertizează că vaccinurile pentavalent, anti-polio, împotriva hepatitei B şi vaccinul antigripal H1N1, toate cu virus mort, pot avea efecte nespecifice potenţial mortale, a scris România Liberă


Vaccinuri care ucid. Efectele letale, confirmate de un amplu studiu

Între timp, atât România Liberă și-a schimbat titlul inițial al articolului din „Vaccinuri care ucid. Efecte letale, confirmate de un amplu studiu științific”, mai întâi în „Efecte mai puțin cunoscute ale unor vaccinuri, confirmate de un amplu studiu ştiinţific”, iar mai apoi în „Efecte letale ale unor vaccinuri, confirmate de un amplu studiu ştiinţific”, cât și Agenția Agerpres a venit nici mai mult nici mai puțin decât cu un anunț de … anulare a știrii!?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Agenția Agerpres a venit nici mai mult nici mai puțin decât cu un anunț de … anulare a știrii!?

În aceste condiții, când informațiile privind vaccinarea sunt supuse unei cenzuri evidente și unor presiuni uriașe prin care informarea corectă a pacienților nu mai este posibilă, iar de transparență nici nu poate fi vorba, poți să mai acuzi pe cineva de lipsă de încredere față de vaccinarea obligatorie?

Ei bine, tocmai în cadrul unor asemenea polemici legate de vaccinarea obligatorie, un deputat USR a apreciat un comentariu în care era sugerată exterminarea celor care contestă „poziția lumii medicale” față de vaccinare!?

Ei bine, tocmai în cadrul unor asemenea polemici legate de vaccinarea obligatorie, un deputat USR a apreciat un comentariu în care era sugerată exterminarea celor care contestă „poziția lumii medicale” față de vaccinare!?
Ei bine, tocmai în cadrul unor asemenea polemici legate de vaccinarea obligatorie, un deputat USR a apreciat un comentariu în care era sugerată exterminarea celor care contestă „poziția lumii medicale” față de vaccinare!?

” Vaccinarea este expresia medicală a altruismului. Ne vaccinăm atât pentru a ne proteja pe noi cât și pentru a-i proteja pe cei cu care intrăm în contact; pentru a nu deveni o verigă într-un lanț epidemiologic care poate duce în final la moartea unui om.
Gripa a făcut 29 de victime doar în luna ianuarie! 
În săptămâna 7 – 13 ianuarie 2019 s-au înregistrat la nivel național peste 1.150 cazuri de gripă clinică comparativ cu 80 cazuri înregistrate în aceeași săptămână din 2018, de 14 ori mai multe.
USR solicită imperativ ministrului Sorina Pintea să declare epidemie de gripă, măcar în orașele sau județele cu cele mai multe cazuri confirmate, precum București, Constanța și Argeș, Arad, Olt. Se impune luarea unor măsuri urgente pentru a opri răspândirea gripei: instituirea unei celule de criză și o mai bună comunicare cu DSP-urile. Vom aștepta să moară peste 100 de oameni, așa cum s-a întâmplat anul trecut?
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea nu face decât să ne spună, de câteva săptămâni încoace, că URMEAZĂ o epidemie, dar lipsesc campanii ale ministerului care să explice cetățenilor importanța imunizării anti-gripale și cum se face aceasta.
USR solicită coaliției PSD-ALDE-UMDR să deblocheze de urgență Legea Vaccinării, aflată de peste un an și jumătate în Parlament. Chiar dacă vaccinul anti-gripal nu este obligatoriu, mecanismele prezente în lege ne pot pregăti, ba chiar pot preveni o nouă criză. România se numără printre țările cu cea mai scăzută rată de vaccinare anti-gripală din Europa: 5.2%!
Vă îndemnăm să vă vaccinați singuri, cumpărați vaccinul de la farmacii și aveți singuri grijă de voi și familiile voastre. Imunizarea nu pare să fie o prioritate pentru guvernul Dăncilă. „, a scris Adrian Wiener pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info