Intenția primarului de la Craiov…

Mișcarea făcută de p…

De ce avem nevoie de albine pent…

20 Mai, Roma, Italia…

Cultul Strămoșilor nu se negocia…

"Cultul Strămoșilor …

Rareș Bogdan: "Mi-au atacat tată…

"R. Bogdan parcă n-a…

Ploaia care ne-a UNIT: "Românii …

Sâmbătă, 18 mai 201…

La Iași a început Târgul Meșteri…

Sâmbătă și duminică,…

După ce-au scăpat de pungile de …

Deși era așteptat să…

Concert la IAȘI: "Scrisoare pent…

Sâmbătă, 18 mai 2019…

Globalizarea, o afacere tot mai …

"Premieră pentru ins…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Și primarul UDMR-ist din Satu Mare este înghesuit de CNCD cu acuzații de discriminare

Print Friendly, PDF & Email

După ce primarul UDMR-ist din Carei fusese amendat la sfârșitul anului trecut de către de CNCD pentru victimizarea unui român care-l reclamase pentru discriminarea fostului premier Mihai Tudose, și primarul din Satu Mare calcă pe bec și ajunge în atenția Consiliului național pentru combatarea discriminării.

Pe portalul instanțelor de judecată din România, ultima informație publică de la Curtea de Apel Oradea cu privire la dosarul 297/35/2018 este din data de 3 decembrie 2018:

“Soluția pe scurt: Respinge, ca neîntemeiată, excepţia lipsei calitătii de contravenient a Instituţiei Primarului Municipiului Satu Mare. Respinge, ca nefondată, cererea în contencios administrativ formulată de reclamantă INSTITUŢIA PRIMARULUI MUNICIPIULUI SATU MARE, în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL NAŢIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII. Fara cheltuieli de judecata. Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare, ce se va depune la Curtea de Apel Oradea, secția a II-a civila. Pronuntata în ședința publica din 30.10.2018. 
Document: Hotarâre  166/2018  30.10.2018″, se arată în soluția Curții de Apel Oradea

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor - Multiculturalism de tip medieval la Satu Mare?, Foto: facebook
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor – Multiculturalism de tip medieval la Satu Mare?, Foto: facebook
Și primarul UDMR-ist din Satu Mare este înghesuit de CNCD cu acuzații de discriminare

Cu toate că este mai mult decât evident că primarul Municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a fost găsit vinovat de către CNCD pentru discriminare, nici măcar în presa locală nu transpiră nici cea mai mică înformație cu privire la acest aspect.


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia