RSS

La 16 iulie 1967 a încetat din v…

La 16 iulie 1967 a î…

20 de ani fără Dan Sava de la Va…

Pe data de 16 iulie …

Clarificări din partea prefectur…

După escaladarea sca…

O mână de oameni cu dragoste de …

În vara anului 2018,…

Scriitorul Laurian Stănchescu, m…

"Excelenței Sale, Do…

Gunoiul ieșenilor va fi "plimbat…

Vineri, 12 iulie 201…

Deputata Mihaela HUNCĂ despre Co…

Adoptarea prin ordon…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Înfiorător! Caz de pedofilie în care doi ofițeri germani de poliție sunt suspectați că ar fi obstrucționat justiția

Print Friendly, PDF & Email

Germania se află în centrul unui scandal legat de pedofilie cum rar s-a mai putut vedea. Doi ofițeri de poliție din Detmold, Germania, se află sub investigația colegilor lor, fiind bănuți că ar fi obstrucționat justiția într-un dosar de pedofilie din cadrul căruia au dispărut majoritatea dovezilor digitale incriminatoare împotriva a doi pedofili care ar fi abuzat peste 30 de copii.

“Poliția germană a admis că a pierdut aproape toate probele digitale care incriminează doi pedofili acuzați că au agresat sexual cel puțin 31 de copii, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, de mai mult de 1.000 de ori, în perioada 2008 – 2018, relatează Deutsche Welle și Daily Mail.“, citate de hotnews.ro

Asupra suspecților, Andreas V. (56 de ani) și vecinul acestuia Mario S. (33 de ani), au fost lansate acuzații potrivit cărora cei doi bărbați ar fi abuzat sexual aproximativ 30 de copii într-un camping de rulote din orașul german Lügde.

Deși dovezile digitale incriminatorii împotriva celor doi bărbați acuzați de pedofilie (circa 0, 7 terabiți de date) au fost stocate într-o cameră specială pentru dovezi, poliția germană a recunoscut că au dispărut aproape toate dovezile împotriva pedofililior.

Către ce ne îndreptăm? Opinia publică din Germania a fost atât de consternată încât în spațiul public au început să curgă, în afară de comentarii pline de furie și reproșuri împotriva autorităților, chiar și implicarea unor forțe conspiraționiste care încearcă treptat dezincriminarea pedofiliei și schimbarea legislației la nivel european cu privire la acest gen de infracțiuni.

Scandalul acesta din Germania, ne arată cel puțin faptul că anumite autorități germane ar trebui s-o lase totuși mai ușor cu reproșurile de corupție la nivel european și cu degetele îndreptate înspre România și a altor țări, atunci când e vorba de corupție și proasta funcționare a statului de drept. Când vezi asemenea exemple înfiorătoare din Germania, nu poți să nu te întrebi dacă nu cumva spun adevărul unii cetățeni germani atunci când se plâng că autoritățile germane închid ochii la infracțiuni din ce în ce mai grave comise de imigranții aduși samavolnic în Europa de mama Merkel & comp.


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL