Managerul International RADIO Deutschland: „Şi ISIS a format un stat în stat începând exact cu abordarea unor simboluri proprii”

Derapajele anticonstituționale și antiromânești ale UDMR-ului din ultima vreme au devenit atât de strigătoare la cer, încât opinia publică românească a început să reacționeze la acest tip de radicalizare politică și ideologică din România.

Alex Oprea, manager la International RADIO Deutschland, descrie în termeni foarte duri atacurile „la ordinea constituțională” precum și faptul că „ONG-ul UDMR participă ilegal la guvernări şi în Parlament” .

” Referitor la declararea steagului Ungariei ca simbol al maghiarilor din România se cuvin unele precizări:

1. Atât Preşedintele cât şi PSD nu au reacţionat la acest atac la ordinea constitutională a unei grupări în curs de radicalizare de tip Jobik, ceea ce este de netolerat.

2. ONG-ul UDMR participă ilegal la guvernări şi în Parlament deoarece nu este partid şi nu reprezintă maghiarimea în ansamblul ei.

3. Şi ISIS a format un stat în stat începând exact cu abordarea unor simboluri proprii,neparţinând statului sirian, dar având revendicări teritoriale între graniţele statului sirian.

4. Lipsa unei atitudini lămuritoare în materie este din perspectiva mea echivalentă cu sfidarea valorilor constituţionale româneşti, a valorilor naţionale TOCMAI DE CĂTRE INSTITUŢIILE OBLIGATE SĂ O APERE.

[one_half] [/one_half]

Este clar că gestul UDMR este sfidător la sensibilităţile statului român aşa cum este el definit în art.1 şi 2 din Constituţie.”, scrie Alex Oprea într-o postare pe facebook

Foto: facebook.com/alexpress1
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns