Pamflet Țurcănesc: „Ja,Ja, Rumänien ist sehr korrupt!”

Ziaristul care a scris că în spatele protestelor din Piața Victoriei s-ar afla interesele Germaniei a primit interdicție de a mai intra în România pentru 5 ani. Normal!

„Francezul care a scris în 2017 că în spatele protestelor din Piața Victoriei s-ar afla interesele Germaniei a primit interdicție de a mai intra în România pentru 5 ani”, scrie activenews.ro

Acum cât sâmbure de adevăr o fi în spatele afirmațiilor sale, poate numai dintr-un articol semnat de George Soros în Dilema Veche am mai putea afla…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

În imagine…. „Țurcana” în tandrețuri mediatice cu un jurnalist fără interdicție de a veni în România, jurnalist de la BR 1 TV (Bayern 1), din „Jermania” aia cinstită și necoruptă (n.a. recent au fost prinși doi ofițeri germani de poliție suspectați că au sustras aproape toate probele și dovezile dintr-un dosar cu 2 pedofili acuzați că ar fi violat peste 30 de copii).

Proaspăt revenită de la o șuetă cu antiromânii de la UDMR, acolo unde le-a vorbit în dulcea și plina de consoane consecutive limbă maghiară, Țurcana își varsă mânia justițiară pe România cea mult prea în cur ruptă (n.r. dar a se citi coruptă, de la Korruption evident).

Reporterul de Jermania: – „E coruptă România, nu-i așa?”

Țurcana: – „Ja,Ja, Rumänien ist sehr korrupt!”

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 12 books


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Gunnar Hökmark, europarlamentar suedez: ”România este una dintre cele mai corupte țări din UE”

mie feb. 27 , 2019
Se înghesuie străinii de peste tot mapamondul să ne dea premiul pentru campioni la… corupție. Gunnar Hökmark, europarlamentar suedez, membru al Partidului Moderat (n.r. Moderata samlingspartiet sau Moderaterna, de orientare ”liberal-conservatoare”) din Suedia, care face parte din Grupul Partidului Popular European, spune că ”România este una dintre cele mai corupte […]

Poate vă place și:

libris.ro