RSS
TwitterFacebookPinterest

Tâlhari din toate neamurile s-au unit să demonstreze că România e corupta Europei! Iar proștii utili le cântă în strună!

Deși toate țările care arată cu degetul România se regăsesc deasupra țării noastre într-un clasament al evaziunii fiscale, europarlamentari din țările respective au un tupeu porcesc să denigreze România și s-o înfiereze pe motiv de … corupție.

Tâlhari din toate neamurile s-au unit să demonstreze că România e corupta Europei! Iar proștii utili le cântă în strună!

Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Londra la solicitarea Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților (S&D), chiar dacă evaziunea fiscală la nivelul UE a scăzut de la procentul de la 16% înregistrată în anul 2009 la 12%, ea rămâne în continuare la un nivel mult prea ridicat față de valorile europene democratice invocate atât de mult în discursurile demagogice ale multora dintre parlamentarii europeni.

Numai la nivelul anului 2015 se estimează că s-au pierdut din cauza evaziunii fiscale în UE, circa 824 de miliarde de euro.

Tâlhari din toate neamurile s-au unit să demonstreze că România e corupta Europei! Iar proștii utili le cântă în strună!, Foto: captura https://fr.statista.com/infographie/16797/cout-evasion-fiscale-france-europe/
Tâlhari din toate neamurile s-au unit să demonstreze că România e corupta Europei! Iar proștii utili le cântă în strună!, Foto: captura https://fr.statista.com/infographie/16797/cout-evasion-fiscale-france-europe/

Studiul, pe care îl puteți consulta aici, dezvăluie o realitate cu mult diferită față de lucrurile cu care ne furajează propaganda din România, atât, presa, politicienii, cât și tot felul de “formatori de opinie”, mai mult sau mai puțin avizați în vreun fel.

Mercenari audiovizuali din România mențin de ani buni această idee a unui popor român corupt, cu hoția imprimată până și în ADN-ul său:

Nevoia propagandiștilor antiromâni este atât de mare de a-i înfățișa pe români ca fiind un popor de hoți, de corupți, încât sunt în stare să folosească orice pretexte pentru a-și atinge acest scop.

Să nu vă mire această atitudine: este strategia prin care dușmanii neamului românesc își ating anumite scopuri economice, geopolitice, etc, în timp ce românii mai slabi cu duhul se vor năpusti unii împotriva altora cu înjurături de care s-ar rușina până și mai toți dracii din iad, culmea, pentru a susține cauze și interese total străine poporului român.

Ca să ne scape de corupție și-au dat mâna tâlhari din toate neamurile pentru a-și plasa hypermarketurile și supermarketurile în mijlocul orașelor românești, lucru neîntâlnit la ei, în țările lor “necorupte”!? Nemaisuportând corupția din România, și-au plasat aceste aspiratoare gigantice de bani, livrând în schimb gunoaie pe post de alimente și second-hand-uri pe post de “produse europene”?

Corupția “adevărată”, de ordinul miliardelor de euro, este tocmai în țările acestea care bat în mod continuu obrazul românilor pentru … corupție. Trist este că în România și-au găsit și un teren fertil pe care să-și deruleze toată această diversiune de ani buni. În loc să fie solidari cu interesele României, unii români se lasă antrenați în acest joc murdar antiromânesc sponsorizat și încurajat de propaganda din afara țării.


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info