Tâlhari din toate neamurile s-au unit să demonstreze că România e corupta Europei! Iar proștii utili le cântă în strună!

Deși toate țările care arată cu degetul România se regăsesc deasupra țării noastre într-un clasament al evaziunii fiscale, europarlamentari din țările respective au un tupeu porcesc să denigreze România și s-o înfiereze pe motiv de … corupție.

Tâlhari din toate neamurile s-au unit să demonstreze că România e corupta Europei! Iar proștii utili le cântă în strună!

Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Londra la solicitarea Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților (S&D), chiar dacă evaziunea fiscală la nivelul UE a scăzut de la procentul de la 16% înregistrată în anul 2009 la 12%, ea rămâne în continuare la un nivel mult prea ridicat față de valorile europene democratice invocate atât de mult în discursurile demagogice ale multora dintre parlamentarii europeni.

Numai la nivelul anului 2015 se estimează că s-au pierdut din cauza evaziunii fiscale în UE, circa 824 de miliarde de euro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Tâlhari din toate neamurile s-au unit să demonstreze că România e corupta Europei! Iar proștii utili le cântă în strună!, Foto: captura https://fr.statista.com/infographie/16797/cout-evasion-fiscale-france-europe/
Tâlhari din toate neamurile s-au unit să demonstreze că România e corupta Europei! Iar proștii utili le cântă în strună!, Foto: captura https://fr.statista.com/infographie/16797/cout-evasion-fiscale-france-europe/

Studiul, pe care îl puteți consulta aici, dezvăluie o realitate cu mult diferită față de lucrurile cu care ne furajează propaganda din România, atât, presa, politicienii, cât și tot felul de “formatori de opinie”, mai mult sau mai puțin avizați în vreun fel.

Mercenari audiovizuali din România mențin de ani buni această idee a unui popor român corupt, cu hoția imprimată până și în ADN-ul său:

Nevoia propagandiștilor antiromâni este atât de mare de a-i înfățișa pe români ca fiind un popor de hoți, de corupți, încât sunt în stare să folosească orice pretexte pentru a-și atinge acest scop.

Să nu vă mire această atitudine: este strategia prin care dușmanii neamului românesc își ating anumite scopuri economice, geopolitice, etc, în timp ce românii mai slabi cu duhul se vor năpusti unii împotriva altora cu înjurături de care s-ar rușina până și mai toți dracii din iad, culmea, pentru a susține cauze și interese total străine poporului român.

Ca să ne scape de corupție și-au dat mâna tâlhari din toate neamurile pentru a-și plasa hypermarketurile și supermarketurile în mijlocul orașelor românești, lucru neîntâlnit la ei, în țările lor “necorupte”!? Nemaisuportând corupția din România, și-au plasat aceste aspiratoare gigantice de bani, livrând în schimb gunoaie pe post de alimente și second-hand-uri pe post de “produse europene”?

Corupția “adevărată”, de ordinul miliardelor de euro, este tocmai în țările acestea care bat în mod continuu obrazul românilor pentru … corupție. Trist este că în România și-au găsit și un teren fertil pe care să-și deruleze toată această diversiune de ani buni. În loc să fie solidari cu interesele României, unii români se lasă antrenați în acest joc murdar antiromânesc sponsorizat și încurajat de propaganda din afara țării.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Aurelian Pavelescu: "Lupta împotriva CORUPȚIEI din lupta anticorupție"

vin mart. 1 , 2019
Înființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție – SIIJ este văzută de avocatul Aurelian Pavelescu ca fiind o acțiune de“de cercetare a corupției din justiție, adică lupta împotriva CORUPȚIEI din lupta anticorupție”. În România, lupta împotriva corupției a fost deturnată, coruptă tocmai prin șantajul instituțional împotriva magistraților, de către o […]

Poate vă place și:

libris.ro