Globaliștii i-au pus gând rău și tutunului?”O Lume fără Tutun”. Iohannis: „Politici de combatere a consumului de tutun coerent implementate”

Marți, 26 martie a.c., în sala Unirii de la Palatul Cotroceni a avut loc evenimentul Forumul Global „Drepturile Omului și O Lume fără Tutun”.

Printre participanții la eveniment s-au numărat nume sonore precum şeful Misiunii Diplomatice a SUA, Abigail Rupp, Flavia Senkubuge, comisarul european pentru Sănătate şi Siguranţa Sănătăţii, Prinţesa Dina Mired a Regatului Haşemit al Iordaniei, preşedintele Uruguay, Tabare Ramon Vazquez Rosas, precum și personalități din România, politicieni, deputați, senatori, etc.

Ce alocuțiune a rostit Klaus Iohannis în cadrul Forumului Global „Drepturile Omului și o Lume fără Tutun”?

„(…)
Țara noastră a ratificat Convenția Cadru a Organizației Mondiale a Sănătății pentru Controlul Tutunului încă din 2005, fumatul, așa cum bine știm, fiind un factor de risc important pentru cancerul pulmonar ori pentru bolile cardiovasculare.
Politicile de control al tutunului sunt cu atât mai importante pentru protejarea dreptului la ocrotirea sănătății, iar rolul prevenției devine, în acest context, fundamental. (…)

Din păcate, guvernarea PSD a eșuat și în ceea ce privește prevenția, care nu reprezintă o prioritate pentru actuala guvernare.

(…)Prevenția în sensul tematicii forumului de astăzi înseamnă comunicarea riscurilor fumatului, transmiterea informației prin canale avizate, de către experți, politici de combatere a consumului de tutun coerent implementate, legislație adecvată și aplicată consecvent, protejarea și respectarea drepturilor omului!”, a spus Klaus Iohannis

Globaliștii i-au pus gând rău și tutunului? Iohannis: "Politici de combatere a consumului de tutun coerent implementate"
Globaliștii i-au pus gând rău și tutunului? Iohannis: „Politici de combatere a consumului de tutun coerent implementate”
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns