RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Gelu Vișan: “Lui Iohannis îi e frică de ceva: am mai văzut chipuri schimonosite cum era al lui ieri”

Se ascute lupta pentru România, iar membrii statului paralel fac eforturi disperate, chiar și cu riscul de a demasca întreaga mascaradă și construcție de tip mafiot, numai pentru a-și păstra anumite pârghii care le asigură control și putere asupra românilor.

Gelu Vișan vorbește într-o postare de pe o rețea de socializare despre cât de transfigurat era președintele Iohannis: “Ce l-a putut aduce pe Iohannis în starea asta animalică? De ce îi este frică?”, se întreabă Gelu Vișan.

” Există o vorbă în politică: “ Când arunci cu Rahat în ventilator, ți se întoarce în față”. 

Ieri, Iohannis și-a făcut nevoile în public împrăștiind zoaie de putoare în capul tuturor, în primul rând în capul românilor. Aderarea la NATO, apartenența noastră la NATO în partea asta de lume, este privită de români ca cel mai important act semnat de România după 1989, mult mai importantantă decât aderarea la UE.

Că’ motive geostrategice, că jocul dintre marile puteri, românii, cu memoria încă foarte vie a smulgerii Basarabiei și a 45 de ani de comunism, văd în OTAN garanția faptului că, într-o dimineață nu se scoală muscalul cu fața la saltea și o ia către România, uite-așa.

Lăsând la o parte faptul că eu cred că Rusia lui Putin nu are nici cea mai mică intenție și nici interes să o ia razna peste România, gogorița asta fiind plimbată prin țară de Securitate, românii sunt pățiți în istorie, iar “ Paza Bună Trece Primejdia rea”, mai spunem noi. Așa că apartenența noastră la NATO a însemnat o ușurare, am răsuflat și noi liniștiți că, după 45 de ani au venit americanii. “-Uite’ domne’ că până la urmă au venit, mai greu, dar nu ne-au lăsat”. Lasă că și noi ne-am cam scărpinat de-andoaselea cu Scutul, dar asta e, când te bagi, “bei aghiasmă Gheorghe, vrei-nu-vrei!”

Apartenența noastră la NATO este deci mult peste o alianță, dă românilor un sentiment de siguranță, de liniște.
Să vii într-o astfel de zi și să te caci în capul tuturor, nu are nici o explicație logică. Îl cunosc destul de bine pe Naz**t, mi-am făcut programul ieri astfel încât să-i urmăresc discursul și reacțiile: După ce s-a ușurat în capul nostru, Naz***ul s-a tot foit pe scaun, și-a “ frânt” mâinile, s-a perpelit, s-a strâmbat și a făcut ca toate alea.

La prima vedere ar fi părut că nu e-n toate ale lui, ceea ce, într-o măsură, este adevărat. Naz***ul e dus rău cu pluta. Dar asta nu e totul. Toți dictatorii paranoici mai au o urmă de instinct de conservare, deci este și altceva.
În opinia mea, acest altceva este FRICA. 

Lui Iohannis îi e frică de ceva: am mai văzut chipuri schimonosite cum era al lui ieri, în aproape treizeci de ani de politică vezi chiar foarte multe. Nici nu vă imaginați oameni care fac pe vitejii la tv, cum se transfigurează când fac pe ei de frică, pentru că, mulți dintre ei, în adâncul lor sunt lași și fricoși. Ce l-a putut aduce pe Iohannis în starea asta animalică? De ce îi este frică?

Răspunsul nu poate fi decât unul singur:
Lui Iohannis îi este frică de pușcărie.
Ce l-a speriat cel mai mult sunt, pe de o parte sondajele de opinie, iar pe de altă parte cazul Lazăr, care este un Torționar dovedit. 

În sondajele de opinie Iohannis are mult mai puțin decât ni se spune, personal nu cred câ are mai mult de 25%, dar trendul este descendent, pierde puncte în fiecare lună. Asta arată că Iohannis este terminat, iar el încearcă, prin măsuri disperate, cum ar fi referendumul, să oprească această prăbușire. 

Pe de altă parte, căderea lui Lazăr îi deschide drumul larg către Pușcărie, pentru că Lazăr este cel care i-a închis dosarele și cel care, prin funcția lui, îi mai asigură oareșicare siguranță. Cazul torționarului Lazăr este deci cel care l-a speriat de moarte, de și-a făcut nevoile în capul românilor. Va face absolut orice ca să-l salveze pe Lazăr.

Dacă pică Lazăr, este dus și el. Iar el știe că nu are cum să-l salveze pe Lazăr, fiecare zi în care îl mai ține în funcție, însemnând o prăbușire pentru el. Ultima încercare pe care o mai face este să “stingă” subiectul, să imagineze altceva, orice, doar să uite românul că Lazăr e Torționar. 

Acesta este adevăratul motiv al comportamentului dement de ieri al lui Iohannis: Deconspirarea lui Lazăr care este Torționar. Până aici le-a fost. Au reușit să scape de multe, dar această poveste “ îi îngroapă”. Pot scăpa doar dacă “ îngroapă” ei cazul.

Iar aici este rolul nostru, pentru că Mihai Gâdea și-a făcut și-și face datoria de Jurnalist. Dacă-l vom împiedica pe Naz**t să îngroape cazul Torționarului Lazăr, despre Iohannis putem vorbi ca de “ fostul președinte”

apiland.ro

Vom mișca vreun deget, vom face ceva?
Aici doar noi putem da răspunsul, pentru că răspunsul nu este decât unul singur:

Trebuie să ne mutăm în fața Parchetului General și să-i cerem demisia lui Lazăr și, dacă nu și-o dă, ceea ce este probabil, să mergem în fața Cotroceniului și să-i cerem Naz***ului să-l demită pe Nemernicul Torționar.
Vom face lucrul acesta, pentru că nu există altă soluție?
Doar de noi Depinde. “, a scris Gelu Vișan pe facebookContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]