Liviu Pleșoianu: “Iohannis cel Odios ne-a citit azi din Constituție”

Deputatul Liviu Pleșoianu îl desființează într-o postare de pe pagina sa de socializare pe președintele Klaus Iohannis, reproșându-i acestuia că “a omis și să-l revoce pe Augustin Lazăr cel Sinistru”.

Deputatul Liviu Pleșoianu îl desființează într-o postare de pe pagina sa de socializare pe președintele Klaus Iohannis, reproșându-i acestuia că “a omis și să-l revoce pe Augustin Lazăr cel Sinistru”.

“Iohannis cel Odios ne-a citit azi din Constituție. A uitat să citeze și articolul 22, alineatul 2: “Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant”.

Omițând să citeze art. 22, alin. 2, Iohannis cel Odios a omis și să-l revoce pe Augustin Lazăr cel Sinistru. Dizidentul anticomunist Iulius Filip a fost supus TORTURII! A fost supus unui TRATAMENT INUMAN ȘI DEGRADANT!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Iar Augustin Lazăr cel Sinistru a semnat doi ani la rând, ca PREȘEDINTE DE COMISIE, procese verbale prin care se spune CLAR că dizidentul anticomunist Iulius Filip “nu a dat semne de îndreptare” și că NU TREBUIE ELIBERAT!”

Werner, ODIOSULE, mi-e SCÂRBĂ să te aud elucubrând despre “Justiție” câtă vreme “nu știi și nu te interesează” că Procurorul General pe care îl susții tu este SINISTRUL care a spus doi ani la rând că un dizident anticomunist TORTURAT nu trebuie eliberat! Augustine, SINISTRULE, mi-e SCÂRBĂ să te aud molfăind cuvinte când orice ființă umană zdravănă la cap și la suflet vrea să mai audă de la tine doar două lucruri: “IERTARE! DEMISIONEZ!”, a scris Liviu Pleșoianu pe facebook

Liviu Pleșoianu: "Iohannis cel Odios ne-a citit azi din Constituție"
Liviu Pleșoianu: “Iohannis cel Odios ne-a citit azi din Constituție”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Augustin Lazăr s-a "îmbogățit" cu un nou denunț pentru infracțiuni împotriva umanității

joi apr. 4 , 2019
Un nou denunț a fost formulat împotriva Procurorului General Augustin Lazar, un denunț în care acesta este acuzat că a săvârșit infracțiuni împotriva umanității. Inițiativa îi aparține lui Aurelian Pavelescu și a fost depusă joi, la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Jutiție (SIIJ), în numele PNȚCD.

Poate vă place și:

libris.ro