RSS
TwitterFacebookPinterest

Liviu Pleșoianu: “Iohannis cel Odios ne-a citit azi din Constituție”

Deputatul Liviu Pleșoianu îl desființează într-o postare de pe pagina sa de socializare pe președintele Klaus Iohannis, reproșându-i acestuia că “a omis și să-l revoce pe Augustin Lazăr cel Sinistru”.

“Iohannis cel Odios ne-a citit azi din Constituție. A uitat să citeze și articolul 22, alineatul 2: “Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant”.

Omițând să citeze art. 22, alin. 2, Iohannis cel Odios a omis și să-l revoce pe Augustin Lazăr cel Sinistru. Dizidentul anticomunist Iulius Filip a fost supus TORTURII! A fost supus unui TRATAMENT INUMAN ȘI DEGRADANT!

Iar Augustin Lazăr cel Sinistru a semnat doi ani la rând, ca PREȘEDINTE DE COMISIE, procese verbale prin care se spune CLAR că dizidentul anticomunist Iulius Filip “nu a dat semne de îndreptare” și că NU TREBUIE ELIBERAT!”

apiland.ro

Werner, ODIOSULE, mi-e SCÂRBĂ să te aud elucubrând despre “Justiție” câtă vreme “nu știi și nu te interesează” că Procurorul General pe care îl susții tu este SINISTRUL care a spus doi ani la rând că un dizident anticomunist TORTURAT nu trebuie eliberat! Augustine, SINISTRULE, mi-e SCÂRBĂ să te aud molfăind cuvinte când orice ființă umană zdravănă la cap și la suflet vrea să mai audă de la tine doar două lucruri: “IERTARE! DEMISIONEZ!”, a scris Liviu Pleșoianu pe facebook

Liviu Pleșoianu: "Iohannis cel Odios ne-a citit azi din Constituție"
Liviu Pleșoianu: “Iohannis cel Odios ne-a citit azi din Constituție”


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]