Narcisa Iorga: „PNL tace cu privire la Augustin Lazăr, deși are atâția înaintași uciși sau distruși în închisorile politice comuniste”

Narcisa Iorga, fostă membră a Consiliul Naţional al Audiovizualului, intervine și e cu privire la cazul care a frământat săptămâna aceasta opinia publică din România, respectiv cazul procurorului general Augustin Lazăr, spunând un adevăr trist: „PNȚCD a prins trenul. PNL a ramas pe peron. PNL tace cu privire la Augustin Lazăr, deși are atâția înaintași uciși sau distruși în închisorile politice comuniste”.

Când e vorba de aducere aminte despre începuturile instalării terorii bolșevice în România la mijlocul secolului trecut, trebuie reamintit celor mai tineri că de fapt cel mai mult au avut de suferit dintre politicienii acelor vremuri, țărăniștii și liberalii. Și liberalii și țărăniștii au reprezentat grosul sufletelor care au luat drumul spre iadul închisorilor în care s-au experimentat unele dintre cele mai îngrozitoare torturi și experimente pe deținuții politici români.

Narcisa Iorga, fostă membră a Consiliul Naţional al Audiovizualului, le bate obrazul liberalilor cu privite la cazul Augustin Lazăr:

„Da, sunt de acord: pactul PNȚCD cu PSD e inexplicabil, ilogic, inadmisibil și alți „i”, dar știți ceva? Câtă vreme PNL tace cu privire la Augustin Lazăr, deși are atâția înaintași uciși sau distruși în închisorile politice comuniste, PNȚCD a înaintat denunț penal împotriva procurorului general. Asta e! PNȚCD a prins trenul. PNL a rămas pe peron.

Infracțiunile contra umanității nu se prescriu niciodată. Denunțul PNȚCD a fost depus astăzi (n.r. 4 aprilie), la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

Știu ce va urma aici, pe cont, în urma acestei postări, dar îmi asum! Prefer să fiu de partea foștilor deținuți politic decât de partea „foștilor” torționari. Pentru că torționarii nu sunt niciodată foști.”, a scris Narcisa Iorga pe facebook

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns