RSS
TwitterFacebookPinterest

PNȚCD: Dosarul ”Revoluției” a fost compromis!Acesta a fost folosit de Augustin Lazăr în interes personal și electoral!

Torționarii nu au dreptul să folosească revoluția pentru a se spăla de crimele lor!“, acesta este mesajul pe care îl transmite astăzi PNȚCD prin președintele partidului, Aurelian Pavelescu.

“PNȚCD: DOSARUL ”REVOLUȚIEI” A FOST COMPROMIS!

Acesta a fost folosit de Augustin Lazăr în interes personal și electoral!
Torționarii nu au dreptul să folosească revoluția pentru a se spăla de crimele lor!

PNȚCD a susținut și susține aflarea adevărului despre evenimentele in decembrie 1989, încă de la înființarea sa!

Iată că azi, Augustin Lazăr, Procurorul General, împotriva căruia PNȚCD a depus un Denunț pentru infracțiuni împotriva umanității pentru că i-a torționat la Aiud pe deținuții politici IULIUS FILIP și IOAN MUNTEAN, trimite în judecată Dosarul ”Revoluției”!

Este inacceptabil ca o persoană acuzată de participarea la acte de tortură în numele regimului comunist criminal, să își asume azi că au făcut lumină cu privire la Revoluția anti-comunistă. În mod inacceptabil, nu a fost trimis în judecată NICIUN REPREZENTANT AL FOSTEI SECURITĂȚI, FOSTEI MILIȚII, FOSTEI PROCURATURI, cei care au avut responsabilități concrete, instituționale, în decembrie 1989! Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu și generalul de aviație Iosif Rus, singurii trimiși în judecată, au creat singuri ”psihoza de teroare”, doar trei persoane? Ce înseamnă această ”psihoză”? Numai ”psihoza” a ucis sute de oameni?

N-a vorbit deloc protectorul torționarilor DESPRE CEI UCIȘI LA TIMIȘOARA ÎNAINTE DE 22 DECEMBRIE, acolo a fost tot o ”psihoză”?

PNȚCD, în urma declarațiilor lui Augustin Lazăr, consideră că acesta a deturnat cauza privind Revoluția în interes propriu, pentru A ACOPERI scandalul privind propriile sale infracțiuni contra umanității în anii în care acesta a supravegheat Penitenciarul Aiud, fiind complice la acte de tortură abominabile la adresa deținuților politici!

apiland.ro

Conferința de presă trebuia ținută de procurorii care au instrumentat cazul! Faptul că aceștia au refuzat sau nu li s-a permis, dovedește clar interesul personal al lui Augustin Lazăr și al prientenilor lui din politică, de asemenea interesați să folosească acest dosar în campania electorală!”, a scris pe facebook Aurelian PavelescuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]