RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Partidul Acțiunea Democratică: Doar un partid puternic poate readuce unionismul în politica mare

Partidul Acțiunea Democratică(PAD) salută eforturile de consolidare a curentului politic unionist dar insistă ca forțele politice implicate să fuzioneze într-o singură entitate politică înainte de a planifica participarea în următoarele alegeri fie ele locale sau parlamentare anticipate.

Nu avem dreptul să ne risipim speranțele și voturile oamenilor

libris.ro

„Cetățenii unioniști, după ce au fost dezamăgiți în repetate rânduri de PPCD, PLDM, PL,  sunt acum asaltați de o avalanșă de coaliții, blocuri și alte inițiative care adună liderii unioniști la aceeași masă fără a schimba esența problemei: dezorganizare profundă, decizii politice contradictorii ale liderilor și orgoliul de avea propria ștampilă și funcția de președinte.  Nu mai putem risipi speranțele și voturile oamenilor pe inițiative efemere”, a subliniat  liderul PAD, Mihai Godea în cadrul Biroului Permanent Central al PAD întrunit duminică 14 aprilie în ședință extraordinară.

NU vom pune boii înaintea carului

Invitația de a adera la proiectul Blocului Unirea cu  intenția de a merge împreună dar totuși separați în alegerile care urmează nu face decât să creeze impresia unei uniri. Intenția anunțată de a merge întâi în alegeri și de-abia pe urmă de a analiza oportunitatea creării unui partid comun este  ilogică și similară punerii boilor înaintea carului.

Doar un partid puternic poate readuce unionismul în politica mare

Credem cu tărie că doar un partid puternic, cu un singur set de organe de conducere și cu o strategie clară poate aduce Re-Unirea mai aproape de cetățeni și poate asigura rezultate palpabile în alegeri.
PAD își reafirmă disponibilitatea de a fuziona în cadrul unei entități pro-românești care să unească și să consolideze cu adevărat toate forțele politice unioniste din Republica Moldova.

NU condiționăm acest proces prin garantarea unor funcții, păstrarea unor denumiri sau a unor dividende politice

Invităm  toate forțele politice unioniste și responsabile să se alăture acestui proces cu o deschidere și o disponibilitate similară pentru a ne uni cu adevărat înainte de a pretinde la un rol în Marea Unire pe care o planificăm.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]