RSS

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Partidul Acțiunea Democratică: Doar un partid puternic poate readuce unionismul în politica mare

Print Friendly, PDF & Email

Partidul Acțiunea Democratică(PAD) salută eforturile de consolidare a curentului politic unionist dar insistă ca forțele politice implicate să fuzioneze într-o singură entitate politică înainte de a planifica participarea în următoarele alegeri fie ele locale sau parlamentare anticipate.

Nu avem dreptul să ne risipim speranțele și voturile oamenilor

„Cetățenii unioniști, după ce au fost dezamăgiți în repetate rânduri de PPCD, PLDM, PL,  sunt acum asaltați de o avalanșă de coaliții, blocuri și alte inițiative care adună liderii unioniști la aceeași masă fără a schimba esența problemei: dezorganizare profundă, decizii politice contradictorii ale liderilor și orgoliul de avea propria ștampilă și funcția de președinte.  Nu mai putem risipi speranțele și voturile oamenilor pe inițiative efemere”, a subliniat  liderul PAD, Mihai Godea în cadrul Biroului Permanent Central al PAD întrunit duminică 14 aprilie în ședință extraordinară.

NU vom pune boii înaintea carului

Invitația de a adera la proiectul Blocului Unirea cu  intenția de a merge împreună dar totuși separați în alegerile care urmează nu face decât să creeze impresia unei uniri. Intenția anunțată de a merge întâi în alegeri și de-abia pe urmă de a analiza oportunitatea creării unui partid comun este  ilogică și similară punerii boilor înaintea carului.

Doar un partid puternic poate readuce unionismul în politica mare

Credem cu tărie că doar un partid puternic, cu un singur set de organe de conducere și cu o strategie clară poate aduce Re-Unirea mai aproape de cetățeni și poate asigura rezultate palpabile în alegeri.
PAD își reafirmă disponibilitatea de a fuziona în cadrul unei entități pro-românești care să unească și să consolideze cu adevărat toate forțele politice unioniste din Republica Moldova.

NU condiționăm acest proces prin garantarea unor funcții, păstrarea unor denumiri sau a unor dividende politice

Invităm  toate forțele politice unioniste și responsabile să se alăture acestui proces cu o deschidere și o disponibilitate similară pentru a ne uni cu adevărat înainte de a pretinde la un rol în Marea Unire pe care o planificăm.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info