libris.ro

Daniel Gheorghe: „Clipul electoral care îl ironizează pe Iisus, o variantă postmodernistă a celei mai abominabile forme de bolșevism”

Unul dintre puținii politicieni români care au reacționat vehement împotriva videoclipului electoral care îl ironizează pe Iisus Hristos este deputatul PNL Daniel Gheorghe, care s-a arătat scârbit de formele pe care le îmbracă mai nou disperarea „progresistă”.

„Videoclipul electoral care îl ironizează pe Iisus Hristos, chiar în Săptămâna Sfintelor Paști, este o scarbosenie fără de margine. Asocierea dintre Mantuitor si o insailare de trivialitati pare o variantă postmodernista și de „fițe” a celei mai abominabile forme de bolșevism, unul transpus astăzi printr-un scuipat arogant pe obrazul României creștine. Personajele care au conceput mizeria asta sunt un real pericol pentru societatea românească. Dacă în spatele acestui video se găsește un partid politic, o organizație cu caracter social-politic ori un ong, respectiva structura este una nefrecventabila, cu caracter extremist si distructiv, si nu trebuie sa ajungă niciodata la putere. Totul are o limită, instigatori la ură!”, a scris Daniel Gheorghe pe facebook

Mesajul rostit de un actor „freelancer” în limba engleză și adresat românilor este următorul:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Salutare, români! Sunt Eu, Domnul și Mântuitorul vostru, Iisus Hristos. Acum că Paștele a trecut și ați sărbătorit Învierea Mea, am un mesaj special doar pentru voi! Dacă vreți o țară mai bună, cu un sistem de învățământ mai bun, spitale mai curate, drumuri mai bune, o economie mai puternică și mai puțină corupție… Nu vă rugați la mine pentru asta! Eu nu vă pot salva! Doar voi vă puteți salva țara! Ieșiți la vot! Pe 26 mai! Aceasta este șansa voastră. Țineți minte: nu toți politicienii sunt corupți. Lupta nu e pierdută! Încă puteți câștiga! Aveți credință! Votați pentru viitorul copiilor voștri. 26 mai”, se arată în mesajul respectiv, care se încheie și cu o trivialitate specifică mișcării #Rezist (n.r. #M***PSD)

Daniel Gheorghe: "Clipul electoral care îl ironizează pe Iisus, o variantă postmodernistă a celei mai abominabile forme de bolșevism"
Daniel Gheorghe: „Clipul electoral care îl ironizează pe Iisus, o variantă postmodernistă a celei mai abominabile forme de bolșevism”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info