RSS
TwitterFacebookPinterest

Daniel Gheorghe: “Clipul electoral care îl ironizează pe Iisus, o variantă postmodernistă a celei mai abominabile forme de bolșevism”

Unul dintre puținii politicieni români care au reacționat vehement împotriva videoclipului electoral care îl ironizează pe Iisus Hristos este deputatul PNL Daniel Gheorghe, care s-a arătat scârbit de formele pe care le îmbracă mai nou disperarea “progresistă”.

“Videoclipul electoral care îl ironizează pe Iisus Hristos, chiar în Săptămâna Sfintelor Paști, este o scarbosenie fără de margine. Asocierea dintre Mantuitor si o insailare de trivialitati pare o variantă postmodernista și de “fițe” a celei mai abominabile forme de bolșevism, unul transpus astăzi printr-un scuipat arogant pe obrazul României creștine. Personajele care au conceput mizeria asta sunt un real pericol pentru societatea românească. Dacă în spatele acestui video se găsește un partid politic, o organizație cu caracter social-politic ori un ong, respectiva structura este una nefrecventabila, cu caracter extremist si distructiv, si nu trebuie sa ajungă niciodata la putere. Totul are o limită, instigatori la ură!”, a scris Daniel Gheorghe pe facebook

Mesajul rostit de un actor “freelancer” în limba engleză și adresat românilor este următorul:

apiland.ro

„Salutare, români! Sunt Eu, Domnul și Mântuitorul vostru, Iisus Hristos. Acum că Paștele a trecut și ați sărbătorit Învierea Mea, am un mesaj special doar pentru voi! Dacă vreți o țară mai bună, cu un sistem de învățământ mai bun, spitale mai curate, drumuri mai bune, o economie mai puternică și mai puțină corupție… Nu vă rugați la mine pentru asta! Eu nu vă pot salva! Doar voi vă puteți salva țara! Ieșiți la vot! Pe 26 mai! Aceasta este șansa voastră. Țineți minte: nu toți politicienii sunt corupți. Lupta nu e pierdută! Încă puteți câștiga! Aveți credință! Votați pentru viitorul copiilor voștri. 26 mai”, se arată în mesajul respectiv, care se încheie și cu o trivialitate specifică mișcării #Rezist (n.r. #M***PSD)

Daniel Gheorghe: "Clipul electoral care îl ironizează pe Iisus, o variantă postmodernistă a celei mai abominabile forme de bolșevism"
Daniel Gheorghe: “Clipul electoral care îl ironizează pe Iisus, o variantă postmodernistă a celei mai abominabile forme de bolșevism”


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]