UDMR a rupt protocolul de colaborare cu PSD și anunță oficial înghețarea relației dintre cele două partide!

George Simion a zdruncinat clasa politică din România. Candidatul independent a dat o palmă guvernării de la București și provoacă ruperea protocolului de colaborare UDMR-PSD

Candidatul independent la alegerile europarlamentate George Simion dărâmă Guvernul de la București. Pe fondul incidentului de la Cimitirul Internațional de la Valea Uzului și al agresiunilor la care a fost supus George Simion, UDMR a rupt protocolul de colaborare cu PSD și anunță oficial înghețarea relației dintre cele două partide. Kelemen Hunor a precizat că, începând de astăzi, UDMR nu va mai susține nicio inițiativă sau măsură a Guvernului, iar protocolul de colaborare cu PSD-ALDE rămâne fără obiect.

Avem dovada complicității partidelor parlamentare cu formațiunea-balama antinațională UDMR pentru menținerea la putere, pe seama românilor din Harghita, Covasna și Mureș, în detrimentul intereselor tuturor românilor. Șantajul practicat de această asociație care se prezintă ca partid politic arată slăbiciunea celor care conduc țara spre dezastru. Această așa-zisă ruptură UDMR-PSD ne demonstrează că românii nu sunt altceva decât simpli pioni pe tabla de șah a politicului românesc. Probabil luni se vor reîmprieteni de urgență”, a declarat George Simion, candidat independent.

Astăzi, 23 mai, viceprimarul comunei Sânmartin, Laszlo Antal, a fost audiat la secția de poliție din Miercurea-Ciuc în urma plângerii înaintate de candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion. Antal este unul dintre atacatorii lui George Simion, identificat de acesta pe baza fișelor puse la dispoziție de poliție după ce, alături de alți extremiști maghiari, au profanat crucile eroilor români din Valea Uzului, au aplicat violență asupra candidatului independent la alegerile europarlamentare și a colegilor lui și au sechestrat bunurile pe car ele aveau. După agresiuni, Simion a revenit în Valea Uzului și a legat panglici tricolore la crucile ostașilor românilor.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns