Deputatul Matei Dobrovie privește înapoi cu mânie: “Nu votați partide care cerșesc semnături în și pe lângă Biserici, după ce au atacat Biserica”

“Nu votați partide care cerșesc semnături în și pe lângă Biserici, după ce au atacat Biserica, au boicotat referendumul pentru familie cu argumente false și au defilat cu sloganuri la fel de false de tipul ”Vrem spitale, nu catedrale”!”, acesta este mesajul deputatului Matei Dobrovie, făcând aluzie clară chiar la alianța USR & PLUS

Cu câteva zile în urmă, internauții au putut descoperi că tocmai cei mai mari dușmani declarați ai referendumului pentru familie și ai susținătorilor acestuia, inclusiv ai Bisericii Române, își făceau campanie electorală în Suedia tocmai pe lângă bisericile românilor. Este vorba de membri USR care cerșeau voturi la porțile bisericilor în Suedia.

Foto: facebook.com/usr.suedia/

Fenomenul din Suedia a fost sesizat de către mai mulți români care nu au ezitat să-și arate uimirea sau indignarea cu privire la aceste practici electorale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

USR cerseste voturi la portile Bisericii. Astăzi, în Duminica Slăbănogului, în fața bisericii românești din Stockholm, am întâlnit un cerșetor mai aparte. De obicei, când văd un tânăr cerșind în poarta bisericii, am textele deja pregătite: “esti tânăr, de ce nu muncești?” sau “de ce nu ești la Liturghie”? Am scos o bancnotă de 20 coroane și, întinzandu-i-o, am observat că poartă tricou în culorile lui Bernie Sanders, ale comuniștilor actuali, cu inițialele USR-PLUS. Cerșetorul, jenat, mi-a întins un pliant în care scrie cum cuplul Cioloș-Barna salvează Universul. Pliantul nu l-am luat, dar i-am replicat că a venit să cerșească voturi. Chiar nu le este rușine? După ce i-au insultat, acești proletari inculți cu blugi și geci au venit să cerșească voturi de la creștini. Bezbojnicii nu sunt alternativă la Dragnea și PSD, ci doar urmașii ucigașilor de la Oranki!”, a scris Gabriel Sevciuc pe facebook

Foto: Facebook / Gabriel Sevciuc

Același gen de sesizări au venit și din Franța și Italia, unde USR a apelat fix la același fenomen al cerșitului de voturi la porțile bisericilor.

Cum o fi să ataci încontinuu biserica, să te declari împotriva a construirii de biserici / catedrale, pentru ca apoi să simți nevoia de biserici, unde să poți cerși voturi?

De ce au abandonat cei din alianța USR & PLUS profilul clasic de până acum al alegătorului lor? Cel numaidecât cu “încredere scăzută în biserică”?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Cum arată sumele partidelor politice din România pentru publicitate pe Facebook

Dum mai 26 , 2019
Când întrebi pe oricine din România care este cel de-al doilea mare partid din această țară, majoritatea îți va raspunde cel mai probabil că este vorba de Partidul Național Liberal. Și totuși când vine vorba de resurse și mobilizare, se pare că există o nouă forță politică în România care […]

Poate vă place și:

libris.ro