RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Deputatul Matei Dobrovie privește înapoi cu mânie: “Nu votați partide care cerșesc semnături în și pe lângă Biserici, după ce au atacat Biserica”

“Nu votați partide care cerșesc semnături în și pe lângă Biserici, după ce au atacat Biserica, au boicotat referendumul pentru familie cu argumente false și au defilat cu sloganuri la fel de false de tipul ”Vrem spitale, nu catedrale”!”, acesta este mesajul deputatului Matei Dobrovie, făcând aluzie clară chiar la alianța USR & PLUS

Cu câteva zile în urmă, internauții au putut descoperi că tocmai cei mai mari dușmani declarați ai referendumului pentru familie și ai susținătorilor acestuia, inclusiv ai Bisericii Române, își făceau campanie electorală în Suedia tocmai pe lângă bisericile românilor. Este vorba de membri USR care cerșeau voturi la porțile bisericilor în Suedia.

Foto: facebook.com/usr.suedia/

Fenomenul din Suedia a fost sesizat de către mai mulți români care nu au ezitat să-și arate uimirea sau indignarea cu privire la aceste practici electorale.

USR cerseste voturi la portile Bisericii. Astăzi, în Duminica Slăbănogului, în fața bisericii românești din Stockholm, am întâlnit un cerșetor mai aparte. De obicei, când văd un tânăr cerșind în poarta bisericii, am textele deja pregătite: “esti tânăr, de ce nu muncești?” sau “de ce nu ești la Liturghie”? Am scos o bancnotă de 20 coroane și, întinzandu-i-o, am observat că poartă tricou în culorile lui Bernie Sanders, ale comuniștilor actuali, cu inițialele USR-PLUS. Cerșetorul, jenat, mi-a întins un pliant în care scrie cum cuplul Cioloș-Barna salvează Universul. Pliantul nu l-am luat, dar i-am replicat că a venit să cerșească voturi. Chiar nu le este rușine? După ce i-au insultat, acești proletari inculți cu blugi și geci au venit să cerșească voturi de la creștini. Bezbojnicii nu sunt alternativă la Dragnea și PSD, ci doar urmașii ucigașilor de la Oranki!”, a scris Gabriel Sevciuc pe facebook

Foto: Facebook / Gabriel Sevciuc

Același gen de sesizări au venit și din Franța și Italia, unde USR a apelat fix la același fenomen al cerșitului de voturi la porțile bisericilor.

Cum o fi să ataci încontinuu biserica, să te declari împotriva a construirii de biserici / catedrale, pentru ca apoi să simți nevoia de biserici, unde să poți cerși voturi?

De ce au abandonat cei din alianța USR & PLUS profilul clasic de până acum al alegătorului lor? Cel numaidecât cu “încredere scăzută în biserică”?

libris.roContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info