libris.ro

Liviu Pleșoianu: Domnilor Dragnea și Tăriceanu, ați pierdut lipsiți fiind total de curajul de a risca! Prin refugierea mega-bărbaților de stat la raionul de scutece!

Nefructificarea oportunităților multiple de suspendare a președintelui Klaus Iohannis sunt considerate de către deputatul PSD principalele cauze pentru care formațiunile politice conduse de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au pierdut aceste alegeri, „prin refugierea mega-bărbaților de stat la raionul de scutece”.

„Îmi depun candidatura internă pentru desemnarea prezidențiabilului PSD! Trebuie să organizăm alegeri interne, așa cum se face în toate partidele democratice.

Când insistam, domnilor Dragnea și Tăriceanu, spunând că e absolut necesar un referendum de suspendare a lui Iohannis, dădeați replici savante promovând acea prostie monumentală: „Dacă facem referendum, îl victimizăm și îl creștem!”…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


…Ei, uite că a făcut el referendum! Deși îl detest, a avut (sau au avut cei din jurul lui) curajul de a risca. Putea să piardă, dar a câștigat. Dumneavoastră, domnilor Dragnea și Tăriceanu, ați pierdut lipsiți fiind total de curajul de a risca! …Iar să pierzi pentru că nu ai încercat nimic e de o mie de ori mai rău decât să pierzi pentru că ai încercat ceva imposibil! PSD va înțelege măcar acum ce spun de doi ani și jumătate sau se va îndrepta către inevitabil… „, a scris pe facebook Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu: Domnilor Dragnea și Tăriceanu, ați pierdut lipsiți fiind total de curajul de a risca! Prin refugierea mega-bărbaților de stat la raionul de scutece!
Liviu Pleșoianu: Domnilor Dragnea și Tăriceanu, ați pierdut lipsiți fiind total de curajul de a risca! Prin refugierea mega-bărbaților de stat la raionul de scutece!

Deputatul mai adaugă de asemenea și faptul că atât atitudinea fricoasă a liderilor politici a coaliției de guvernare, cât și incapacitatea acestora de a risca măsuri politice categorice împotriva lui Klaus Iohannis, le-au adus o lovitură năucitoare la alegerile europarlamentare.

„Lasă-i să lupte alături de tine pe cei care te-au ales să lupți pentru ei! Sau refugiază-te la raionul de scutece… Dar, dacă faci asta, atunci trebuie să ai măcar bunul simț de a nu te mai PLÂNGE că ești abuzat! BĂRBAȚII DE STAT NU SE REFUGIAZĂ LA RAIONUL DE SCUTECE!

Am tot repetat, public și în partid – când un procent atât de mare de oameni te votează pentru a lupta cu Noua Securitate (așa cum s-a întâmplat în 2016), trebuie să o faci ferm și rapid. În plus, trebuie să știi să te întorci mereu la cei care te-au creditat cu votul lor. Procentele PSD și ALDE de acum se explică în primul rând prin refugierea mega-bărbaților de stat la raionul de scutece! Poate vor înțelege măcar acum ceva din asta. Sau poate nu… „, a mai adăugat pe facebook Liviu Pleșoianu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info