RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Raluca, ce să-ți fac fato? N-ai prins trenul nici de data asta!

“Cum? PNL, USR-PLUS n-au luat președinția Camerei Deputaților? Adică, li s-a întâmplat chiar lor povestea aceea CU ”M…E”?

libris.ro

Nu, pentru că nu i-a lăsat Constituția, care zice cum e cu democrația, că ar fi constituțională.

Urmează să piardă și motiunea de cenzură, dacă mai au curajul să o introducă PNL și USR-PLUS, ca să nu se facă din nou de râs. Și vor zice oamenii, de ce ne-ați mințit, bre, Ioahnnis, Ludovice și Rareșe? Nici voi nu știați Constituția?

Ghinion, v-au mai mințit o dată! Încă o dată la toamnă-iarnă și… mai merge încă o dată oricând… Ce dispreț pentru oameni, noroc că românii, mulți dintre ei, uită repede!

Dacă nu mă credeți, vedeți puțin peste gard: din câte știu, Președintele Franței, Emmanuel Macron – care este și Șeful Executivului -, deși a pierdut alegerile în fața lui Marine le Pen alaltăieri, nici el n-a demisionat. Deși poporul i-a transmis mesajul, cum ar spune Iohannis și Ludovic. Nea Macroane, vezi că nu mai ai legitimitate, daca treci pe la București nici nu se va uita la tine Orban…, nu Victor, ci Ludovic, cel cu mandolina și maimuța… , a scris pe facebook Aurelian PavelescuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info