RSS

Jos corupții altora, și sus coru…

Luptătorii împotriva…

Politicienii să nu mai interfere…

"Când vom trece de l…

ȘEFUL KGB ȘI LIDERUL ULTERIOR AL…

"Motto: “Am fost ca …

10 AUGUST 2018 - ZIUA MINCIUNII

"La 10 august 2018 a…

(FOTO) Șoc și groază la spitalul…

Pozele în care apăre…

Ieșenii alături de Camelia Smica…

Acțiune de solidarit…

Spitalul modular de la Lețcani: …

Sâmbătă, 8 august 20…

Gheorghe Piperea: " Cu așa ceva …

Avocatul Gheorghe Pi…

La 8 august 1943, la Șimleul Sil…

Potrivit unui comuni…

Acțiuni de solidaritate pe 8 și …

Pe 8 și 9 august a.c…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Sloganurile tembele ale lui Rareș Bogdan nasc idei și mai tembele: “Ar trebui luată în discuție și pierderea dreptului de vot pentru asistații sociali”

Print Friendly, PDF & Email

Agresivitatea limbajului public al liderilor PNL încurajează și alte idei într-atât de “liberale”, încât totalitarismul de pe vremea comunismului ți s-ar apărea prin comparație un adevărat rai pe pământ.

Sub sloganul PNL “Forța Schimbării“, Rareș Bogdan publică pe contul său de facebook o poză cu un coleg de-al său liberal în dreptul căruia stă scris: “Refuzi un loc de muncă pierzi ajutorul social.” Pozei respective, Rareș Bogdan îi asociază și un text pe măsură:

“Liberalism și Economie de Piață reală în România, sau Socialism puturos și Bolsevism mizerabil?  #pnlSCHIMBAromania”, a scris Rareș Bogdan pe facebook

Excitat de limbajul agresiv al lui Rareș Bogdan împotriva “socialismului puturos”, un susținător liberal vine cu o idee de combatere a socialismului, propunând pierderea dreptului de vot pentru asistații sociali, pentru ca aceștia să nu mai poată vota niciodată împotriva lui Orhidel.

Dacă unii au mai încercat să-i bage mințile în cap liberalului dezlănțuit la adresa asistaților social din România, marea masă însă i-a aprobat propunerea, fapt dovedit și prin numărul mare de like-uri pe care le-a primit comentariul său. Deși vorbesc despre stârpirea “bolșevismului mizerabil”, liberalii par mai curând tocmai ei cufundați tot mai mult către extremă stânga, către deviații totalitare, antidemocratice.

Publicăm și câteva dintre comentariile internauților cu simțul rațiunii, care încercau să-i ofere nefericitului o ancoră către principiile democratice și litera Constituției, legea fundamentală a acestei țări.Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info