RSS

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

(VIDEO) Dezastru ecologic la mic…

La doar câteva sute …

La 16 octombrie 1916 a sosit în …

Misiunea Militară Fr…

Avem cea mai coruptă "Justiție" …

Oare să aibă loc cea…

La 15 octombrie 1451 era asasina…

Pe locul unde astăzi…

Carei, ultima brazdă. Concurs na…

Cu ocazia Zilei de 2…

Pelerinaj sau stare de asediu? A…

Pelerinaj sau stare …

Tartorul cifrelor măsluite din G…

"După cazul Laurenți…

AUR este prima formațiune politi…

"AUR, listă 100% for…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Sloganurile tembele ale lui Rareș Bogdan nasc idei și mai tembele: “Ar trebui luată în discuție și pierderea dreptului de vot pentru asistații sociali”

Print Friendly, PDF & Email

Agresivitatea limbajului public al liderilor PNL încurajează și alte idei într-atât de “liberale”, încât totalitarismul de pe vremea comunismului ți s-ar apărea prin comparație un adevărat rai pe pământ.

Sub sloganul PNL “Forța Schimbării“, Rareș Bogdan publică pe contul său de facebook o poză cu un coleg de-al său liberal în dreptul căruia stă scris: “Refuzi un loc de muncă pierzi ajutorul social.” Pozei respective, Rareș Bogdan îi asociază și un text pe măsură:

“Liberalism și Economie de Piață reală în România, sau Socialism puturos și Bolsevism mizerabil?  #pnlSCHIMBAromania”, a scris Rareș Bogdan pe facebook

Excitat de limbajul agresiv al lui Rareș Bogdan împotriva “socialismului puturos”, un susținător liberal vine cu o idee de combatere a socialismului, propunând pierderea dreptului de vot pentru asistații sociali, pentru ca aceștia să nu mai poată vota niciodată împotriva lui Orhidel.

Dacă unii au mai încercat să-i bage mințile în cap liberalului dezlănțuit la adresa asistaților social din România, marea masă însă i-a aprobat propunerea, fapt dovedit și prin numărul mare de like-uri pe care le-a primit comentariul său. Deși vorbesc despre stârpirea “bolșevismului mizerabil”, liberalii par mai curând tocmai ei cufundați tot mai mult către extremă stânga, către deviații totalitare, antidemocratice.

Publicăm și câteva dintre comentariile internauților cu simțul rațiunii, care încercau să-i ofere nefericitului o ancoră către principiile democratice și litera Constituției, legea fundamentală a acestei țări.Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info