Consilier local: Conducerea Primăriei Carei a refuzat pur și simplu să îmi comunice informații de interes public!

E greu tare să fii consilier local de etnie română sub conducerea UDMR-ului. Din nenumăratele cazuri aberante care se tot întâmplă din păcate de ani buni în administrațiile locale din România unde UDMR-ul se crede un soi de stăpân feudal, prezentăm azi un astfel de caz, al unui consilier român ale cărui solicitări legitime de a-i fi comunicate niște informații de interes public sunt refuzate pur și simplu de către conducerea primăriei.

“Tribunalul Satu Mare a admis astăzi, 4 iunie 2019, acțiunea mea și OBLIGĂ Primăria Carei să îmi comunice informațiile de interes public solicitate la data de 27 februarie 2019 în calitate de consilier municipal. Cu cheltuieli de judecată în valoare de 2.380 lei. Posibilitate de recurs în 15 zile.

Am inițiat acțiunea în instanță după ce conducerea Primăriei Carei a refuzat pur și simplu să îmi ofere informațiile cerute. Posibil ca actele cerute să nici nu existe. Altfel nu se explică înverșunarea cu care sunt refuzat. Sunt blamat și hulit când fac referire la grupul de interese și neregulile din administrația careiană. Nu mi se pare normal și nici corect ca cetățeanul de rând din Carei să își plătească onest taxele și impozitele iar din acestea să se plătească utilități pentru grupul de interese. “, a scris pe facebook consilierul local din Carei, Ilie Ciută

apiland.ro


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]