RSS
TwitterFacebookPinterest

Este Sfânta Zi a Înălțării Domnului, Ziua Eroilor! Mergem la Valea Uzului cu PACE, la Sfânta Slujbă a Parastasului pentru Eroi

” Este Sfânta Zi a Înălțării Domnului, Ziua Eroilor! Suntem Aici!
Cei care-i cinstesc pe Eroii căzuți si-i iubesc pe Eroii în viață, pe Românii din Covasna si Harghita care țin România Vie în Inima Țării, NU trebuie să răspundă la NICIO provocare care ar putea avea loc din partea părții maghiare la Cimitirul Internațional al Eroilor de la Valea Uzului. 

Cei care NU ne vor binele, cei care vor autonomia teritorială a asa zisului ținut secuiesc si nu numai, ci autonomia întregului teritoriu până la granița cu Ungaria, URMĂRESC ca noi să răspundem provocarilor lor, URMĂRESC să aibă în fața întregii lumi justificarea pretențiilor lor teritoriale. La Valea Uzului toți vor fi cu ochii pe noi, inclusiv televiziunile din Ungaria si cele unguresti din țară. Cel mai mic gest neadecvat al nostru va fi filmat si folosit la maximum. De aceea trebuie să avem nervii tari si STĂPÂNIRE MAXIMĂ de sine.

Comportamentul nostru trebuie să fie CALM, SOLEMN si extrem de PAȘNIC. Oricare incident NEDORIT nu se va stinge la Valea Uzului, există riscul ca acesta să se extindă. DE ACEEA vă spun cu toată dragostea mea, aceste lucruri. Avem manifestările AUTORIZATE, Jandarmeria si Poliția isi vor face datoria. 

apiland.ro

Fac către voi acest apel, cunoscând pe deplin năzuințele fraților si surorilor noastre din Covasna si Harghita care trăiesc zi de zi printre cetățenii de etnie maghiară. NICIUN gest al nostru nu trebuie să dea pretext unora pentru a se răzbuna pe ei. Mai clar de atât nu stiu cum să vă mai spun, dacă mai este nevoie să vă mai spun. 

Așadar, mergem la Valea Uzului cu PACE, la Sfânta Slujbă a Parastasului pentru Eroi, depunem flori pe morminte, aprindem lumânări pentru Eroii Români. Rugăciunea, Cântecul si Cuvântul pentru cei căzuți, vor fi singurele noastre forme de exprimare. 
Mergem cu Dumnezeu înainte!”

Autor: Mihai TîrnoveanuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]