libris.ro

Este Sfânta Zi a Înălțării Domnului, Ziua Eroilor! Mergem la Valea Uzului cu PACE, la Sfânta Slujbă a Parastasului pentru Eroi

” Este Sfânta Zi a Înălțării Domnului, Ziua Eroilor! Suntem Aici!
Cei care-i cinstesc pe Eroii căzuți si-i iubesc pe Eroii în viață, pe Românii din Covasna si Harghita care țin România Vie în Inima Țării, NU trebuie să răspundă la NICIO provocare care ar putea avea loc din partea părții maghiare la Cimitirul Internațional al Eroilor de la Valea Uzului. 

Cei care NU ne vor binele, cei care vor autonomia teritorială a asa zisului ținut secuiesc si nu numai, ci autonomia întregului teritoriu până la granița cu Ungaria, URMĂRESC ca noi să răspundem provocarilor lor, URMĂRESC să aibă în fața întregii lumi justificarea pretențiilor lor teritoriale. La Valea Uzului toți vor fi cu ochii pe noi, inclusiv televiziunile din Ungaria si cele unguresti din țară. Cel mai mic gest neadecvat al nostru va fi filmat si folosit la maximum. De aceea trebuie să avem nervii tari si STĂPÂNIRE MAXIMĂ de sine.

Comportamentul nostru trebuie să fie CALM, SOLEMN si extrem de PAȘNIC. Oricare incident NEDORIT nu se va stinge la Valea Uzului, există riscul ca acesta să se extindă. DE ACEEA vă spun cu toată dragostea mea, aceste lucruri. Avem manifestările AUTORIZATE, Jandarmeria si Poliția isi vor face datoria. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Fac către voi acest apel, cunoscând pe deplin năzuințele fraților si surorilor noastre din Covasna si Harghita care trăiesc zi de zi printre cetățenii de etnie maghiară. NICIUN gest al nostru nu trebuie să dea pretext unora pentru a se răzbuna pe ei. Mai clar de atât nu stiu cum să vă mai spun, dacă mai este nevoie să vă mai spun. 

Așadar, mergem la Valea Uzului cu PACE, la Sfânta Slujbă a Parastasului pentru Eroi, depunem flori pe morminte, aprindem lumânări pentru Eroii Români. Rugăciunea, Cântecul si Cuvântul pentru cei căzuți, vor fi singurele noastre forme de exprimare. 
Mergem cu Dumnezeu înainte!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info