RSS
TwitterFacebookPinterest

Războiul Informațional: promovare mediatică exagerată cu paradele Pride și ignorare a Marșului Normalității

“Marşul Normalităţii: ce nu a spus presa? Mediafax de exemplu nu a spus nimic!”, scrie site-ul razboiulinformational.ro

Redăm integral articolul colegilor noștri de la publicația Razboiulinformational.ro:

Marşul Normalităţii din Bucureşti 2019, a reuşit să strângă cel mai mare număr din ultimi anii. Conform organizatorilor ar fi fost aproape 2000 de persoane. Anul acesta au participat mai multe femei ca în oricare alt an, fapt remarcat şi de cei prezenți.

În apropiere de Piața Universităţii a avut loc o scurtă rupere de nori de câteva minute, fapt ce a determinat mai mulţi participanţi cu copii mici să se retragă. Iniţial au fost mult mai mulţi decât apar în filmul de mai jos făcut spre finalul marşului.

Cu televizorul au mințit poporul

Presa din România a dezinformat pe faţă, de ceva timp au abandonat orice ruşine, mint pe faţă. Astfel agenţia de ştiri Mediafax şi-a ascuns știrea despre marşul normalităţii dar a afișat la loc vizibil „Marşul Mândriei” al comunităţi LGTBQ. Alte agenţii de presă au emis comunicate de genul „câteva sute de persoane” au participat la marşul normalităţii.

 Iniţial marşul trebuia să aibă loc la ora 12.00, presa însă a anunţat că va începe la ora 13.00, organizatori au trebuit să se adapteze din mers şi au devansat cu o oră începerea evenimentului. Apoi numărul reporterilor a fost extrem de mic, singura televiziune vizibilă în timpul marşului a fost Realitatea.

Marea majoritate a ziariștilor precum cei de la Pravda (Adevarul) au cautat disperați persoane îmbrăcate in costume naționale si cu icoane, in momentul in care au găsit un mic grup venit din Moldova si-au făcut articolul.

apiland.ro

Marşul a început din Piața Victoriei şi a urmat traseul:

 Piaţa Victoriei – Bd. Lascăr Catargiu – Piaţa Romană – Bd. Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii – Bd. I.C. Brătianu – intersecţie cu Str. Doamnei pe trotuar – str. Halelor pe trotuar – Splaiul Independenţei – inceputul pantei, pe Aleea Colina Bucuriei (de la Dealul Patriarhiei).

Vezi si articolul precedent – 22 iunie „Ziua Marșurilor”, doua marșuri în București

 Participanţii la marş s-au oprit în fata librăriei Carturești de la Romana unde s-au strigat minute în şir „Ruşine, Ruşine, Carturești” (n.r. anul trecut, câteva edituri printre care Nemira și Cărturești au boicotat referendumul pentru familie). Marşul s-a oprit la Dealul Patriarhiei unde câţiva reprezentanţi ai ong-urilor Noua Dreapta, Frăţia Ortodoxă şi Gogu Puiul-Haiducii Dobrogei au ţinut câteva scurte cuvântări.

Un punct sensibil a fost atins de domnul Tudor Ionescu care a atras atenţie asupra aşa numitului „turism homosexual”, sponsorizat de numeroase firme dar şi din bani publici. Prin intermediul său homosexuali din diverse țări participă la paradele „Pride”, în special din Europa, oferind iluzia unei prezenţe „masive”. La paradele Pride din ţara noastră participă Francezi, Britanici dar şi Americani, Australieni, Canadieni, atraşi aici după metodele specifice agenţiilor de turism. La aceştia se adaugă şi tineri aduşi de la diverse licee, studenţi, tineri; momiţi să se implice în astfel de evenimente. Printre Organizatorii acestor evenimente găsim nume importante precum, Google, Microsoft, posturi de radio precum DEEA, sau ambasade.

Un anume domn „Caramitru” care înţelegem că este un fel de „celebritate” prin cercurile progresiste, în cel mai pur stil marxist s-a declarat scârbit de Marşul Normalităţii, marş care nu este în ton cu establishmentul.

Foto: razboiulinformational.ro

Poate domnul cu pricina ar trebui să analizeze o fotografie distribuită de HotNews în care o persoană de la marşul „vesel” este surprinsă cu o pancartă incitatoare şi generalizatoare, care pune în inferioritate un anume grup.

Foto: razboiulinformational.ro

Post Scriptum

 Încheiem articolul într-o notă veselă, în ultimul timp ne-am dezvoltat o reţea alternativă de surse de informare, din ce în ce mai puţin suntem afectaţi de campaniile de dezinformare ale mainstream media. Anul ăsta deşi o serie de organizaţii au lipsit s-a reuşit adunarea unui număr record de participanţi prin popularizarea evenimentului pe siturile alternative de ştiri.

Sursa: razboiulinformational.ro

Galerie Foto:

[envira-gallery id=”100865″]


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]