RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Viorica Dăncilă nu renunță la odiosul Cod Administrativ adoptat prin ordonanță de urgență

Prim ministrul României, Viorica Dăncilă, a anunțat în timpul ședinței de guvern că nu renunță la adoptarea Codului Administrativ și că acesta va fi adoptat marți, printr-o ordonanță de urgență.

„Adoptăm astăzi (marți – n.r.) noul Cod administrativ, un proiect important pentru modernizarea administrației publice, rezultat al unei ample consultări cu reprezentanții structurilor asociative. Prin acest act normativ creem un cadru unitar și punem într-o formă mai clară, mai coerentă, mai simplificată, reglementări care se regăsesc acum în 17 acte normative. Prin noile prevederi vom institui mecanisme care să preîntâmpine blocaje între instituțiile publice, atât la nivel central, cât și la nivel local”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit Cotidianul.ro

De-a lungul timpului, noi ne-am exprimat în dese rânduri opoziția, împotrivirea față de adoptarea acestui nou Cod Administrativ, un adevărat act de trădare și de nesimțire din partea inițiatorilor, și mai ales din partea acelora care au adăugat la final și concesiile făcute UDMR-ului, prin care practic limba maghiară ar fi devenit limbă oficială în administrație.

libris.ro

Ba chiar am și participat fizic la marșul de la București de pe 20 iulie 2018 împotriva adoptării Codului Administrativ, mășăluind kilometri buni pe o ploaie torențială de vară.

Deși românii și-au arătat dezaprobarea și opoziția față de adoptarea acestui Cod Administrativ, inclusiv prin contestarea sa la Curtea Constituțională a României, iată că în cele din urmă premierul Viorica Dăncilă și PSD-ul au fost destul de determinați să întreprindă și această ultimă samavolnicie trădătoare. Astfel, le mai putem transmite acestor trădători doar atât din partea noastră:

Duşmăniţi veţi fi de toate… Făr-a prinde chiar de veste!

Galerie Foto:Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info