libris.ro

Viorica Dăncilă nu renunță la odiosul Cod Administrativ adoptat prin ordonanță de urgență

Prim ministrul României, Viorica Dăncilă, a anunțat în timpul ședinței de guvern că nu renunță la adoptarea Codului Administrativ și că acesta va fi adoptat marți, printr-o ordonanță de urgență.

„Adoptăm astăzi (marți – n.r.) noul Cod administrativ, un proiect important pentru modernizarea administrației publice, rezultat al unei ample consultări cu reprezentanții structurilor asociative. Prin acest act normativ creem un cadru unitar și punem într-o formă mai clară, mai coerentă, mai simplificată, reglementări care se regăsesc acum în 17 acte normative. Prin noile prevederi vom institui mecanisme care să preîntâmpine blocaje între instituțiile publice, atât la nivel central, cât și la nivel local”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit Cotidianul.ro

De-a lungul timpului, noi ne-am exprimat în dese rânduri opoziția, împotrivirea față de adoptarea acestui nou Cod Administrativ, un adevărat act de trădare și de nesimțire din partea inițiatorilor, și mai ales din partea acelora care au adăugat la final și concesiile făcute UDMR-ului, prin care practic limba maghiară ar fi devenit limbă oficială în administrație.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ba chiar am și participat fizic la marșul de la București de pe 20 iulie 2018 împotriva adoptării Codului Administrativ, mășăluind kilometri buni pe o ploaie torențială de vară.

Deși românii și-au arătat dezaprobarea și opoziția față de adoptarea acestui Cod Administrativ, inclusiv prin contestarea sa la Curtea Constituțională a României, iată că în cele din urmă premierul Viorica Dăncilă și PSD-ul au fost destul de determinați să întreprindă și această ultimă samavolnicie trădătoare. Astfel, le mai putem transmite acestor trădători doar atât din partea noastră:

Duşmăniţi veţi fi de toate… Făr-a prinde chiar de veste!

Galerie Foto:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info