RSS

Baronul Brukenthal, un monument …

Iohannis i-a luat pe …

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

Vești alarmante: "Numărul compan…

“Dacă avem întreprinz…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoșo…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Scandal la Neamț între fostul și actuala prefectă: “Demiterea prefectei de Neamț și trimiterea acesteia în Harghita la frații ei maghiari”

Print Friendly, PDF & Email

Fostul prefect de Neamț, actualul avocat George Lazăr, lansează o serie de critici acide la adresa actualei prefecte de Neamț, doamna Daniela Soroceanu. Într-o amplă postare de pe contul său de socializare, fostul prefect de Neamț o acuză pe actuala prefectă a județului că a “tratat cu profund dezinteres situația dosarului Cheile Bicazului”, favorizând interesele celor din județul Harghita. Mai mult, George Lazăr îi propune actualei prefecte de Neamț să plece în Harghita… “la frații ei maghiari”: “PREFECTA DE NEAMT SA PLECE IN HARGHITA LA EA ACASA!!!!”, a scris George Lazăr pe facebook.

“INSTITUȚIILE DIN NEAMT, PREFECTURA-CONSILIUL JUDEȚEAN, AU TRATAT CU PROFUND DEZINTERES SITUAȚIA DOSARULUI “CHEILE BICAZULUI”

PREFECTA DE NEAMȚ SĂ PLECE ÎN HARGHITA LA EA ACASĂ!!!!
Pe scurt, intervin în calitate de fost Prefect al Județului Neamț dar și de Avocat și vreau să trag un semnal de alarma față de situația juridică creată prin Hotărârea instanței-Tribunalul Prahova-prin care comuna Bicaz Chei pierde aproximativ jumătate din aria teritorială ceea ce însemna în jur de 5000 ha în favoarea județului Harghita.

Nu voi comenta hotărârea judecătorească până nu voi citi motivarea, dar știu că acest proces durează de ani buni de zile și în perioada când eram Prefect am acordat o importanță deosebită pregătirii și susținerii juridice a dosarului și a cauzei noastre a Neamțului.
Pot afirma că și instituțiile statului, acordau la acel moment o atenție sporită acestui dosar și urmăreau ca traseul de pregătire juridică să fie unul profesionist.

Aud astazi ca Presedintele CJ Neamt-dl Ionel Arsene, considera o hotarare judecatoreasca data de Tribunalul Prahova ca fiind una preliminara, diminuand astfel importanta unei hotarari judecatoresti si mai grav trecand la capitolul “și altele” pierderea a 5000 ha de teren din patrimoniul Neamțului.

Mai grav insa am vazut o reactie mai mult decat ciudata si dezinteresata a Prefectului de Neamt- doamna Daniela Soroceanu, care arunca responsabilitatea in circa Primariei Bicaz Chei.

Oameni buni,distinsa doamna Prefect sunteti romani sau maghiari???
Iubiti judetul Neamt si pe oamenii de aici??
Va intereseaza de soarta cetatenilor din Bicaz Chei??
Sau poate sunteti maghiari si noi nu stim?
Prin neimplicare domnule presedinte al CJ,prin lipsa de interes institutionala s-a ajuns in aceasta situatie.Si e o situatie juridica grava,alarmanta iar o hotarare judecatoreasca,chiar si in prima instanta e o decizie ce influenteaza negativ societatea nemteana.

(…) Ati dus in derizoriu activitatea Prefecturii si ati introdus o politica administrativa de teroare si de slugarnicie si obedienta fata de PSD.
Nu va pasa si nici nu sunteti interesata de soarta dosarelor ce vizeaza direct judetul Neamt si din aceste motive s-a pierdut procesul de la Prahova.Sunt curios sa ne precizati la cite termene ati trimis juristii de la Prefectura sa apere interesele Neamtului,cite memorii,intimpinari sau alte acte de procedura s-au depus si sustinut in aparare???

Ati tratat cu aceeasi rigurozitate si celeritate dosarul de la Tribunalul Prahova ca si cauza dl.Amedeo Dulama???cand ati facut un abuz fabulos demn de sfera penala??
Dragi Nemteni, e nevoie de mobilizare publica,e nevoie sa iesim in strada si sa pichetam Prefectura Neamt pentru a cere demiterea Prefectei de Neamt, trimiterea acesteia în Harghita la frații ei maghiari si pentru a cere autoritatilor sa se implice corect si masiv in sustinerea cauzei pentru Neamt!!!!
Forta sta in noi!!
Forta este a noastra a Nemtenilor!!!”, a scris pe facebook avocatul George Lazăr

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info