Scandal la Neamț între fostul și actuala prefectă: „Demiterea prefectei de Neamț și trimiterea acesteia în Harghita la frații ei maghiari”

Fostul prefect de Neamț, actualul avocat George Lazăr, lansează o serie de critici acide la adresa actualei prefecte de Neamț, doamna Daniela Soroceanu. Într-o amplă postare de pe contul său de socializare, fostul prefect de Neamț o acuză pe actuala prefectă a județului că a „tratat cu profund dezinteres situația dosarului Cheile Bicazului”, favorizând interesele celor din județul Harghita. Mai mult, George Lazăr îi propune actualei prefecte de Neamț să plece în Harghita… „la frații ei maghiari”: „PREFECTA DE NEAMT SA PLECE IN HARGHITA LA EA ACASA!!!!”, a scris George Lazăr pe facebook.

„INSTITUȚIILE DIN NEAMT, PREFECTURA-CONSILIUL JUDEȚEAN, AU TRATAT CU PROFUND DEZINTERES SITUAȚIA DOSARULUI „CHEILE BICAZULUI”

PREFECTA DE NEAMȚ SĂ PLECE ÎN HARGHITA LA EA ACASĂ!!!!
Pe scurt, intervin în calitate de fost Prefect al Județului Neamț dar și de Avocat și vreau să trag un semnal de alarma față de situația juridică creată prin Hotărârea instanței-Tribunalul Prahova-prin care comuna Bicaz Chei pierde aproximativ jumătate din aria teritorială ceea ce însemna în jur de 5000 ha în favoarea județului Harghita.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Nu voi comenta hotărârea judecătorească până nu voi citi motivarea, dar știu că acest proces durează de ani buni de zile și în perioada când eram Prefect am acordat o importanță deosebită pregătirii și susținerii juridice a dosarului și a cauzei noastre a Neamțului.
Pot afirma că și instituțiile statului, acordau la acel moment o atenție sporită acestui dosar și urmăreau ca traseul de pregătire juridică să fie unul profesionist.

Aud astazi ca Presedintele CJ Neamt-dl Ionel Arsene, considera o hotarare judecatoreasca data de Tribunalul Prahova ca fiind una preliminara, diminuand astfel importanta unei hotarari judecatoresti si mai grav trecand la capitolul „și altele” pierderea a 5000 ha de teren din patrimoniul Neamțului.

Mai grav insa am vazut o reactie mai mult decat ciudata si dezinteresata a Prefectului de Neamt- doamna Daniela Soroceanu, care arunca responsabilitatea in circa Primariei Bicaz Chei.

Oameni buni,distinsa doamna Prefect sunteti romani sau maghiari???
Iubiti judetul Neamt si pe oamenii de aici??
Va intereseaza de soarta cetatenilor din Bicaz Chei??
Sau poate sunteti maghiari si noi nu stim?
Prin neimplicare domnule presedinte al CJ,prin lipsa de interes institutionala s-a ajuns in aceasta situatie.Si e o situatie juridica grava,alarmanta iar o hotarare judecatoreasca,chiar si in prima instanta e o decizie ce influenteaza negativ societatea nemteana.

(…) Ati dus in derizoriu activitatea Prefecturii si ati introdus o politica administrativa de teroare si de slugarnicie si obedienta fata de PSD.
Nu va pasa si nici nu sunteti interesata de soarta dosarelor ce vizeaza direct judetul Neamt si din aceste motive s-a pierdut procesul de la Prahova.Sunt curios sa ne precizati la cite termene ati trimis juristii de la Prefectura sa apere interesele Neamtului,cite memorii,intimpinari sau alte acte de procedura s-au depus si sustinut in aparare???

Ati tratat cu aceeasi rigurozitate si celeritate dosarul de la Tribunalul Prahova ca si cauza dl.Amedeo Dulama???cand ati facut un abuz fabulos demn de sfera penala??
Dragi Nemteni, e nevoie de mobilizare publica,e nevoie sa iesim in strada si sa pichetam Prefectura Neamt pentru a cere demiterea Prefectei de Neamt, trimiterea acesteia în Harghita la frații ei maghiari si pentru a cere autoritatilor sa se implice corect si masiv in sustinerea cauzei pentru Neamt!!!!
Forta sta in noi!!
Forta este a noastra a Nemtenilor!!!”, a scris pe facebook avocatul George Lazăr

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info