libris.ro

(VIDEO) Români, a mai existat un moment „Valea Uzului”! Unul udat de Dumnezeu cu lacrimile sale

Până la ziua de 6 iunie 2019 de la Valea Uzului, a mai existat un moment de excelență românească, în vara anului 2018, chiar la București. Pe 29 iulie 2018, peste 2000 de români din toate regiunile țării au mărșăluit kilometri buni prin București pe o ploaie torențială care i-a udat pe mulți dintre ei până la piele, în cadrul unui marș de protest împotriva adoptării Codului Administrativ.

Deși ploaia se întețea și ne umplea încălțările cu apă și ne uda până la piele, numărul participanților la marș nu doar că nu scădea, ci ba chiar dimpotrivă, creștea treptat în timp ce ne îndepărtam spre Cotroceni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pe 29 iulie mii de români din toate colțurile Țării au străbătut printr-o ploaie torențială centrul Bucureștiului pentru a spune un NU hotărât Codului Administrativ.UDMR pune din nou presiune pe statul român făcând planuri concrete pentru autonomia teritorială a unui așa zis ținut secuiesc care ar cuprinde județele Covasna, Harghita si Mureș. In viziunea fortelor maghiare separatiste, linia zonei de autonomie se întinde de fapt până la granița cu Ungaria.”, scria după marșul de la București împotriva adoptării Codului Administrativ, președintele Asociației Calea Neamului, dr. Mihai Tîrnoveanu

Nota noastră: E nevoie să vă demonstrați din nou solidaritatea de români, fraților! Fiți români, așa cum ați fost și la Valea Uzului, și veniți alături de noi duminică, 7 iulie 2019, de la ora 17:00, în fața Guvernului, pentru a protesta împotriva adoptării Codului Administrativ. Dacă au putut mărșălui pe o ploaie torențială copiii veniți la București din Harghita și Covasna, putem noi oare sta deoparte, când soarta națiunii este în pericol?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info