RSS
TwitterFacebookPinterest

Români din toată Țara s-au prins în horă în fața Guvernului împotriva Codului Administrativ

Duminică, 7 iulie 2019, începând cu ora 17:00, în fața Guvernului a avut loc un protest împotriva Codului Administrativ în Piața Victoriei. Evenimentul a fost organizat de către Asociația Calea Neamului împreună cu mai multe asociații din țară: Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință, Garda Neamului, etc. La eveniment au luat parte aproximativ 300 – 400 de români din toată țara.

La fel ca la Valea Uzului, ne-a cuprins un sentiment copleșitor când sub ochii noștri români din diferite colțuri ale țării, îmbrăcați în costume populare specifice zonelor din care proveneau, s-au prins într-o mare horă a Unirii. Din boxele pe care le-au adus organizatorii protestului de la București din fața Guvernului, un protest împotriva Codului Administrativ care încalcă flagrant articolul 13 din Constituția României, răsuna iar și iar Hora Unirii, iar românii veniți de peste tot din Țară, se prindeau iar și iar sub ochii noștri cu un entuziasm molipsitor în aceste hore, deși afară era un soare dogoritor și o căldură înăbușitoare.

Chiar și la apogeul acestui eveniment, au fost prezenți doar câteva sute de români (n.r. 300 sau 400 de români după estimările noastre), dar putem spune cu mâna pe inimă că a fost vorba de niște români foarte hotărâți, români cu care ne-am întâlnit de altfel la multe dintre acțiunile cultural patriotice desfășurate în acest an prin toată țara.

Acest Cod Administrativ adoptat de guvern prin ordonață de urgență este un adevărat act de trădare națională, unul care încalcă într-un mod odios și trădător articolul 13 din Constituția României.

Deși a fost un drum lung și obositor, clipele trăite la București ne fac să sperăm că fibra românească este încă puternică și că prevederile trădătoare ale acestui odios Cod Administrativ vor fi anulate într-un viitor cât mai apropiat. Iar trădătorilor de neam și de țară din actualul guvern ținem să le reamintim că România nu-i a lor, ci “este a urmașilor noștri, a urmașilor urmașilor noștri, în veacul vecilor”, iar pentru actul vostru de trădare:  „Duşmăniţi veţi fi de toate. Făr-a prinde chiar de veste“.

apiland.ro

Galerie Foto:

[envira-gallery id=”101431″]


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]