RSS

(VIDEO) Prima ediție a Școlii de…

Prima ediție a Școli…

TABARA DE VARĂ 2021, PAROHIA FĂL…

   Cu binecuvântarea…

Biserica din lemn de la Putna e …

Oamenii de știință d…

Abund Berry. Povestea unui brand…

Povestea Abund Berry…

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Președintele ASCIOR Buzău: Am participat la multe proteste și am văzut lipsa de reacție a românilor, am văzut NEPĂSAREA CRIMINALĂ a românilor!

Print Friendly, PDF & Email

Un exemplu de demnitate națională, de dăruire totală sufletească și trupească pentru idealurile naționale, se întruchipează în persoana președintelui ASCIOR Buzău, domnul Nicolae Mușat, un domn care în ciuda condiției sale fizice, l-am întâlnit și acum un an la sfârșitul lunii iulie 2018 la marșul de la București împotriva adoptării Codului Administrativ, dar și la alte acțiuni cultural patriotice, cum a fost de pildă cea din acest an de la Cimitirul Internațional de la Valea Uzului.

Poeta Mihaela Aionesei din Târgu Secuiesc l-a descoperit pe acest domn și ne înfățișează un model de urmat pentru noi toți: „CA SĂ FII ROMÂN, TREBUIE SĂ POȚI.” – Grigore VIERU.

Redăm integral postarea făcută pe contul de socializare al poetei Mihaela Aionesei:

„CA SĂ FII ROMÂN, TREBUIE SĂ POȚI.” – Grigore VIERU.
Nicolae Musat – președinte ASCIOR- Buzău, ne arată cât de ușor e atunci când vrei cu adevărat să pui umărul! Un model de urmat pentru noi toți. 
Prezent la mitingul din Piața Victoriei împotriva adoptării Codului Administrativ, a scris cu amar pe pagina domniei sale de facebook:

„Sunt consternat! România are probleme foarte grave iar românilor NU LE PASĂ!!! 
Am participat la multe proteste și am văzut lipsa de reacție a românilor, am văzut NEPĂSAREA CRIMINALĂ a românilor! Limba OFICIALĂ a unui stat NAȚIONAL este UNA! Nu este limbă alternativă așa cum nu este istorie alternativă, granițe alternative, viitor alternativ! 
Suntem batjocoriți de proprii guvernanți și ce este mai trist e faptul că românilor NU LE PASĂ! Nu le pasă nici preoților, căci dacă le-ar fi păsat de ce nenorociri se petrec în țară, din parohii aduceau 15-20 mii de protestatari și eram luați în seamă, ne trezeam ca nație, ba se trezea și guvernul….
„mai bine beau o cafea pe terasă decât să ies la protest”, așa este acum, iar când vor fi pierdute toate și bombardamente peste tot, vor da iar vina pe guvernanți…. 
Până când români, până când???” Chiar așa, până când?!”

Galerie Foto:

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info