RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Tinerii de la ASCOR Iași construiesc o casă pentru 2 copii rămași fără sprijin

Voluntarii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români, filiala Iași (ASCOR Iași), au inițiat o campanie umanitară pentru a construi o casă pentru doi copii din satul Glodenii Gândului, comuna Țibănești, județul Iași, rămași fără sprijin din partea părinților, după ce mama le-a decedat, iar tatăl este spitalizat, suferind de semipareză.

apiland.ro

“Voluntarii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români, filiala Iași (ASCOR Iași), au început demersurile pentru construcția unei case pentru o familie din satul Glodenii Gândului, comuna Țibănești, județul Iași. Această familie este alcătuită din doi copii, ai căror mamă a trecut la Domnul într-un mod nefericit. Totodată, tatăl lor se află momentan în spital, suferind de semipareză. Copiii locuiesc acum într-o bucătărie de vară dezafectată. De sărbătoarea Sfântului Proroc Ilie, comunitatea din localitatea Glodenii Gândului, a participat la Sfânta Liturghie oficiată al Parohia „Sfânta Parascheva”, de către Preasfințitul Părinte Antonie, Episcop de Bălți. La final, ierarhul a oficiat o slujbă de binecuvântare, stropind cu apă sfințită terenul pe care se va ridica noua casă destinată familiei defavorizate, beneficiarii campaniei ASCOR.”, scrie pe facebook Andrei Mocanu, coordonatorul acestei campanii

Foto: facebook.com/iasi.ascor

” Campania demarată de ASCOR Iași, intitulată „Împreună ridicăm o casă”, prinde contur. Astfel, cei doi copii orfani de mamă și al căror tată este în spital cu semipareză, vor avea în curând unde să locuiască, momentan neavând această bucurie și siguranță.

(…)Acest proiect reprezintă o dorință de a noastră, a studenților din ASCOR Iași, de a oferi un acoperiș celor doi copii orfani din Glodenii Gândului, com. Țibănești, jud. Iași, care au nevoie de puțin sprijin pentru a putea să trăiască o viață decentă, să-și continue studiile și să simtă că sunt și alte persoane și alți tineri care țin la ei, de vreme ce părinții nu le mai pot oferi afecțiune și suport.

Foto: facebook.com/iasi.ascor

Fiind studenți și având buget zero pentru acest proiect, ne bazăm și pe bunăvoința celor care doresc să sprijine, chiar și cu o cărămidă, construirea acestei case.

Donațiile pot fi făcute în subcontul ASCOR Iași, cu mențiunea: „Donație pentru construirea casei”:
RO61BRDE240SV95235282400 – subcont ASCOR Iași (BRD – sucursala Iași). Mulțumim din suflet! Doamne ajută!”, scrie pe facebook ASCOR IașiContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]