Demisionează IMEDIAT preşedintele României Klaus Werner Iohannis?!

“Președintele României Klaus Werner Iohannis a aflat Adevărul privind: crimele în serie săvârșite la Caracal; disparițiile a peste 10.000 de copii în timpul mandatului său; atacul terorist de la Clubul Colectiv din București; rețelele specializate în traficul de carne vie. Ca urmare, Președintele României Klaus Werner Iohannis se pregătește să demisioneze din funcție?!

“Președintele României Klaus Werner Iohannis a aflat Adevărul privind: crimele în serie săvârșite la Caracal; disparițiile a peste 10.000 de copii în timpul mandatului său; atacul terorist de la Clubul Colectiv din București; rețelele specializate în traficul de carne vie. Ca urmare, Președintele României Klaus Werner Iohannis se pregătește să demisioneze din funcție?!

Conform Constituției României, art.80, Președintele țării „veghează la respectarea Constituției și la buna funcționare a autorităților publice”
Președintele Klaus Werner Iohannis a jurat, conform dispozițiilor art.82 din Constituție, să respecte „Constituția și legile țării”„drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor”.

Primul dintre drepturile fundamentale înscrise în Constituție, la art.22, este „Dreptul la viață, precum și dreptul la integritate fizică și psihică ale persoanei sunt garantate. Nimeni nu poate fi supus torturii și nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

În timpul mandatului său, Președintele României Klaus Werner Iohannis a aflat că din țara noastră au dispărut fără urmă între 10.000 și 15.000 de copii și au funcționat multe rețele specializate în traficul de carne vie care au „exportat” mii de fete și femei în străinătate.

Președintele Klaus Werner Iohannis a fost informat despre dispariția anuală a 2.000-3.000 de copii din România și cu privire la traficul de carne vie, dar nu a întreprins nimic pentru a stopa încălcarea prevederilor legale. Nu se știe de ce tace pe aceste teme Parlamentul României și de ce l-a menajat pe Președintele Iohannis.

Președintele României a fost informat și cunoaște Adevărul privind atacul terorist cu gaze toxice de luptă care a avut loc la Clubul Colectiv din București. Președintele Klaus Werner Iohannis a recunoscut și a declarat public că a trebuit să moară mulți oameni pentru ca să cadă Guvernul Ponta și Premierul României să demisioneze, la comandă, pe facebook. 

În aceste zile, de la sfârșitul lunii iulie a.c., când s-a aflat despre crimele în serie săvârșite la Caracal, au fost demiși mai mulți șefi din conducerea Poliției Române, de la Prefectura și Poliția din județul Olt.

În ziua de 29 iulie a.c. și-a dat demisia și directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale (S.T.S.), care este subordonat Președintelui Consiliului Suprem de Apărare a Țării (C.S.A.T.), adică Președintelui României. Fostul director al S.T.S. a recunoscut că această instituție nu a respectat și nu a îndeplinit prevederile legale și ca urmare criminalul din Caracal a putut săvârși ultima sa crimă.

Singurul actor politic care nu-și recunoaște nicio culpă și care dă vina pe alții, mai ales pe Guvernul României, este Președintele Klaus Werner Iohannis, cel care nu a respectat prevederile articolelor 1, 22, 80 și 82 din Constituție, respectiv cel care i-a agreat și i-a numit în funcție pe miniștri.

Partidul România Noastră îi solicită domnului Klaus Werner Iohannis să demisioneze imediat din funcția de Președinte al României! 
Președintele Iohannis a declarat public că imediat înseamnă imediat. În cazul în care a uitat ce înseamnă imediat, va constata că românii din Țara-Mamă și cei alungați pretutindeni îi vor cere în stradă să demisioneze și îl vor obliga să-și anunțe demisia. 

Pentru a fi convins că se impune actul său unilateral de voință este necesar ca Președintele Klaus Werner Iohannis să facă o vizită oficială la Caracal, la locul crimelor în serie săvârșite în timpul mandatului său și cu complicitatea multor autorități ale Statului Român pe care le-a patronat direct sau indirect. “

Dr. Gheorghe Funar
Președintele Partidului România Noastră
Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Alexandru Coita despre mandatul lui Iohannis: Demisia ar fi singurul gest de normalitate în aceste condiții

mar iul. 30 , 2019
Politologul Alexandru Coita, din fost susținător public al lui Klaus Iohannis, se alătură corului de contestatari din România ai președintelui care îi cer de ani de zile demisia din cea mai înaltă funcție a statului, pentru modul defectuos în care Iohannis înțelege să-și îndeplinească obligațiile care revin acestei funcții în […]

Poate vă place și:

libris.ro