RSS

Ion Coja: "Domnul Talpeș ne cred…

Ion Coja: "Cu alte c…

Eliberați statuia lui Mihai Emin…

Eliberați statuia l…

Posibilă problemă de securitate …

Problemă semnalată d…

Colindul lui Mihai Căldăraru O, …

Lecție de bunătate di…

Ecaterina Teodoroiu, omagiată la…

Asociația culturală …

Supliment al revistei MAGAZIN CR…

Noul număr al suplim…

De ce Eminescu de Ziua Culturii …

de Claudiu Dumitrach…

Echipa nostră de la Târgu-Jiu a …

Biserica “Izvorul Tă…

Ecaterina Teodoroiu sărbătorită …

Se împlinesc în aces…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Demisionează IMEDIAT preşedintele României Klaus Werner Iohannis?!

Print Friendly, PDF & Email

“Președintele României Klaus Werner Iohannis a aflat Adevărul privind: crimele în serie săvârșite la Caracal; disparițiile a peste 10.000 de copii în timpul mandatului său; atacul terorist de la Clubul Colectiv din București; rețelele specializate în traficul de carne vie. Ca urmare, Președintele României Klaus Werner Iohannis se pregătește să demisioneze din funcție?!

Conform Constituției României, art.80, Președintele țării „veghează la respectarea Constituției și la buna funcționare a autorităților publice”
Președintele Klaus Werner Iohannis a jurat, conform dispozițiilor art.82 din Constituție, să respecte „Constituția și legile țării”„drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor”.

Primul dintre drepturile fundamentale înscrise în Constituție, la art.22, este „Dreptul la viață, precum și dreptul la integritate fizică și psihică ale persoanei sunt garantate. Nimeni nu poate fi supus torturii și nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant”.

În timpul mandatului său, Președintele României Klaus Werner Iohannis a aflat că din țara noastră au dispărut fără urmă între 10.000 și 15.000 de copii și au funcționat multe rețele specializate în traficul de carne vie care au „exportat” mii de fete și femei în străinătate.

Președintele Klaus Werner Iohannis a fost informat despre dispariția anuală a 2.000-3.000 de copii din România și cu privire la traficul de carne vie, dar nu a întreprins nimic pentru a stopa încălcarea prevederilor legale. Nu se știe de ce tace pe aceste teme Parlamentul României și de ce l-a menajat pe Președintele Iohannis.

Președintele României a fost informat și cunoaște Adevărul privind atacul terorist cu gaze toxice de luptă care a avut loc la Clubul Colectiv din București. Președintele Klaus Werner Iohannis a recunoscut și a declarat public că a trebuit să moară mulți oameni pentru ca să cadă Guvernul Ponta și Premierul României să demisioneze, la comandă, pe facebook. 

În aceste zile, de la sfârșitul lunii iulie a.c., când s-a aflat despre crimele în serie săvârșite la Caracal, au fost demiși mai mulți șefi din conducerea Poliției Române, de la Prefectura și Poliția din județul Olt.

În ziua de 29 iulie a.c. și-a dat demisia și directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale (S.T.S.), care este subordonat Președintelui Consiliului Suprem de Apărare a Țării (C.S.A.T.), adică Președintelui României. Fostul director al S.T.S. a recunoscut că această instituție nu a respectat și nu a îndeplinit prevederile legale și ca urmare criminalul din Caracal a putut săvârși ultima sa crimă.

Singurul actor politic care nu-și recunoaște nicio culpă și care dă vina pe alții, mai ales pe Guvernul României, este Președintele Klaus Werner Iohannis, cel care nu a respectat prevederile articolelor 1, 22, 80 și 82 din Constituție, respectiv cel care i-a agreat și i-a numit în funcție pe miniștri.

Partidul România Noastră îi solicită domnului Klaus Werner Iohannis să demisioneze imediat din funcția de Președinte al României! 
Președintele Iohannis a declarat public că imediat înseamnă imediat. În cazul în care a uitat ce înseamnă imediat, va constata că românii din Țara-Mamă și cei alungați pretutindeni îi vor cere în stradă să demisioneze și îl vor obliga să-și anunțe demisia. 

Pentru a fi convins că se impune actul său unilateral de voință este necesar ca Președintele Klaus Werner Iohannis să facă o vizită oficială la Caracal, la locul crimelor în serie săvârșite în timpul mandatului său și cu complicitatea multor autorități ale Statului Român pe care le-a patronat direct sau indirect. “

Dr. Gheorghe Funar
Președintele Partidului România Noastră
Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version