RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Iulian Capsali despre cazul de la Caracal: Suntem mințiți din Rațiuni de Stat

După ce s-a anunțat public că ADN-ul din rămășițele osoase găsite în casa groazei a lui Gheorghe Dincă a fost testat și ar corespunde cu materialul genetic furnizat de către părinții Alexandrei Măceșanu, confirmându-se astfel varianta răpitorului care susținea că ar fi ucis-o și apoi incinerat-o într-un butoi din curtea casei, mai multe personalități din societatea românească și-au arătat scepticismul cu privire la această informație, suspectând mai curând o uriașă conspirație prin care se încearcă închiderea prematură a cazului rețelelor de trafic de persoane de la Caracal.

“MINCIUNI  Acad. prof. dr. Vladimir Beliş spune că din ADN-ul din oase calcinate este imposibil de prelevat, că nu va fi suficientă masă biologică și că nu crede că Alexandra a fost arsă în butoiul din curte.

Gheorghe Ionel, fost şef al crematoriului Vitan-Bârzești spune clar: “Sută la sută (100%) Alexandra nu a fost incinerată în acel butoi”, întrucât dementul ar fi trebuit să facă un foc care să ajungă la 1.400 grade C, timp de cel puțin o ora, iar ăștia vin și îmi spun că a turnat 3 kg de vaselină și un carton asfaltat, iar rămășițele găsite în butoi sunt ale unei fete de vârstă Alexandrei, ba că i-ar fi găsit chiar ADN-ul acesteia.

apiland.ro

NU CRED! Suntem mințiți ca la Colectiv, acolo unde spuneau că a ars buretele de la artificii, fapt care a fost demonstrat ca imposibil. 
Suntem mințiți din Rațiuni de Stat. Urmează 10 august.”, a scris pe facebook Iulian CapsaliContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]