RSS

Ce se urmărește de fapt? Anihila…

"În august la CNCD, …

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

Lansare de carte care îi va pune…

La București se lans…

Mișcarea politică ROMÂNIA MARE Î…

Mișcarea politică RO…

Daniel Gheorghe: USR are o obses…

Deputatul liberal Da…

150 de Torțe pentru Eroii Români…

"Astăzi o Torță; pe …

Bolșevicii ăștia mici de la USR …

Bolșevicii ăștia mi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Cine-a spus că bolșevicii nu se fură și întrei ei? Mihai Șora a fost jefuit tocmai “de-ai săi”, socialiștii obișnuiți să “împartă” banii care nu le aparțin

Print Friendly, PDF & Email

O știre plină de penibil despre cum a fost jefuit la metroul bucureștean bolșevicul Mihai Șora ne-a atras atenția, nu atât prin ridicolul situației, cât mai ales prin încheierea pe care o face publicația respectivă:

“Filosoful Mihai Șora, născut în Timișul austro-ungar în 1916, locuiește în Capitală”, scrie pressalert.ro

Dacă ar fi să ne limităm strict la manualele de jurnalism, atunci adevărata știre nu ar fi aceea că un moș care răspândește flatulații cu aromă bolșevică prin metroul din capitală a fost jefuit, și a rămas fără portofel, în care nu avea oricum cine știe ce mare “filozofie”, ci mai curând constituie o știre faptul că acesta s-a născut în “Timișul austro-ungar“.

Pupincurismul manifestat prin apologia secesionismului și a fostului dualism austro-ungar atinge cotele paroxismului prin presa românească din vestul Țării și de prin alte părți ale Transilvaniei. De ce-or fi simțit oare nevoie zbârnaliștii bănățeni să-i accentueze caracterul antiromânesc lui Mihai Șora (n.r. unul de altfel destul de bine cunoscut în societatea românească), prin specificarea deloc necesară a scurtei cetățenii austro-ungare de numai doi anișori a filosofului bolșevic?

Foto: captura Facebook

Da, a rămas bătrânul progresist paukerist fără “frumusețe de portofel cu ultimii 50 de lei și card verzui de la CEC Bank”, motiv pentru care îi bate obrazului celuilalt socialist de ocazie din metrou spunându-i în felul următor: “P.S. Să nu mai faci” .

Da’ de ce dom’le să nu mai facă? Poate tocmai punea în practică unele dintre principiile socialismului, socialiștii fiind și așa obișnuiți să “împartă” banii care nu le aparțin.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare


Comentarii

comentarii

Social Links

Glasul.info

Redacția la Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism

Contact: redactie@glasul.info
Social Links
shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL