RSS

Ecaterina Teodoroiu, omagiată la…

Asociația culturală …

Supliment al revistei MAGAZIN CR…

Noul număr al suplim…

De ce Eminescu de Ziua Culturii …

de Claudiu Dumitrach…

Echipa nostră de la Târgu-Jiu a …

Biserica “Izvorul Tă…

Ecaterina Teodoroiu sărbătorită …

Se împlinesc în aces…

Glasul.info din nou cenzurat dup…

Fandel Mihai, redact…

15 ianuarie 2022, a X-a ediție a…

Începând cu ora 12.0…

CERERE DE DEMISIE A CELOR RĂSPUN…

CĂTRE: Membrii Guver…

Discriminare etnică îndreptată î…

Doar plățile indemni…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Cine-a spus că bolșevicii nu se fură și întrei ei? Mihai Șora a fost jefuit tocmai “de-ai săi”, socialiștii obișnuiți să “împartă” banii care nu le aparțin

Print Friendly, PDF & Email

O știre plină de penibil despre cum a fost jefuit la metroul bucureștean bolșevicul Mihai Șora ne-a atras atenția, nu atât prin ridicolul situației, cât mai ales prin încheierea pe care o face publicația respectivă:

“Filosoful Mihai Șora, născut în Timișul austro-ungar în 1916, locuiește în Capitală”, scrie pressalert.ro

Dacă ar fi să ne limităm strict la manualele de jurnalism, atunci adevărata știre nu ar fi aceea că un moș care răspândește flatulații cu aromă bolșevică prin metroul din capitală a fost jefuit, și a rămas fără portofel, în care nu avea oricum cine știe ce mare “filozofie”, ci mai curând constituie o știre faptul că acesta s-a născut în “Timișul austro-ungar“.

Pupincurismul manifestat prin apologia secesionismului și a fostului dualism austro-ungar atinge cotele paroxismului prin presa românească din vestul Țării și de prin alte părți ale Transilvaniei. De ce-or fi simțit oare nevoie zbârnaliștii bănățeni să-i accentueze caracterul antiromânesc lui Mihai Șora (n.r. unul de altfel destul de bine cunoscut în societatea românească), prin specificarea deloc necesară a scurtei cetățenii austro-ungare de numai doi anișori a filosofului bolșevic?

Foto: captura Facebook

Da, a rămas bătrânul progresist paukerist fără “frumusețe de portofel cu ultimii 50 de lei și card verzui de la CEC Bank”, motiv pentru care îi bate obrazului celuilalt socialist de ocazie din metrou spunându-i în felul următor: “P.S. Să nu mai faci” .

Da’ de ce dom’le să nu mai facă? Poate tocmai punea în practică unele dintre principiile socialismului, socialiștii fiind și așa obișnuiți să “împartă” banii care nu le aparțin.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version