Site icon Glasul.info

Dușmanii românismului, lupi în blană de oaie, la lucrările Universităţii de Vară de la Izvoru Mureşului

Deși minoritățile românești din jurul României sunt cele mai oprimate și mai lipsite de drepturi identitare elementare, unul dintre consilierii de stat ai președintelui Klaus Iohannis, din departamentul pentru Relația cu Românii din afara Granițelor, are tupeul să-și facă în mod repetat apariția la lucrările Universităţii de Vară de la Izvoru Mureşului.

După ce și-a adus din plin contribuția la talibanizarea și mancurtizarea societății românești prin promovarea antiromânismului pe post de politică “națională”, Sandra Pralong, consilier de stat pentru Relația cu Românii din afara Granițelor (!? sâc), își face apariția la lucrările Universităţii de Vară de la Izvoru Mureşului îmbrăcată în … ie națională.

Dușmanii românismului în blană de oaie, la lucrările Universităţii de Vară de la Izvoru Mureşului
Dușmanii românismului în blană de oaie, la lucrările Universităţii de Vară de la Izvoru Mureşului

Păi să nu-ți vină greață? Tocmai cea care a susținut până acum cu mânie proletară pe față antiromânismul, acum s-a îmbrăcat în ie națională? Acum nu mai este “legionară”, după cum spunea bolșevicul ăla de Florian? (vezi Oricine se îmbracă în costum național și nu este țăran simpatizează mișcarea legionară!?).

Pe site-ul administrației prezidențiale din România, la pagina dedicată consilierului de stat pentru Relația cu Românii din afara Granițelor, ni se arată foarte clar cine este Sandra Pralong și ce preocupări are:

“Sandra Pralong a mai publicat The Open Society after 50 Years—the Continuing Relevance of Karl Popper (Routledge, 1997)”, scrie presidency.ro

Adică fix tezele și ideologia promovată cu tot mai multă agresivitate la nivel global de către controversatul miliardar George Soros. (vezi și Vladimir Tismăneanu dă cărțile pe față: ”Augustin Lazăr simbolizează valorile societății deschise”) Bolșevismul de tip sorosist se învârte în jurul așa ziselor valori ale “societății deschise”, o ideologie cu care George Soros s-a contaminat după ce l-a descoperit pe Karl Popper și a sa lucrare intitulată “Societatea deschisă și dușmanii ei” . (vezi și Numele de “Uniti Salvam” este marca “inregistrata” de origine …. Soros, venit in plic pentru “Neicusor”& comp.)

Exit mobile version