Categories: Tradatorii Romaniei

Președintele PER: „Hans Klemm, președintele României?”

Președintele PER, domnul Dănuț Pop, atrage atenția asupra toxicității ambasadorului Hans Klemm și a modului prin care acesta intervine cu bocancii în problemele interne din sistemul de justiție din România, un sistem care se dovedește pe zi ce trece tot mai bolnav și mai corupt.

Traficul de influență, pe care americanii îl numesc lobby, dar care la noi este condamnat ca act de corupție, tinde să fie noul cuvânt de ordine atunci când sunt fixați polii de putere de pe scena politică din România. Întreaga scenă politică, economică și mediatică din România trebuie controlată prin intermediul jocurilor murdare de culise, prin intermediul poliției politice și a dosarelor politice regizate.

Despre intervențiile lui Hans Klemm în justiție și direcționarea Anei Birchall către distrugerea SIIJ face și Dănuț Pop, președintele PER, o analiză interesantă:

„Hans Klemm, presedintele României?

Episoadele de la Ministerul Justitiei din ultimul timp sunt interesante daca ar fi sa analizam intalnirea Anei Birchall cu ambasadorul SUA, Hans Klemm si respingerea categorica a numirii Danei Garbovan pentru functia de ministru al Justitiei. De parca nu era si asa dubioasa intalnirea cu Klemm, iata ca astazi, Ana Birchall confirma scopul intalnirii cu ambasadorul SUA la Bucuresti si încearca desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție solicitand, imperativ, închiderea SIIJ.

Sigur ca nu o poti compara pe Birchall cu Dana Garbovan si nici de studii in relatiile internationale nu ai nevoie ca sa intelegi ca Birchal a devenit oficial, sluga a americanilor la Bucuresti. Cred ca declaratia de astazi a lui Birchall este cel mai clar semn ca partenerii nostri influenteaza actiunile unor ministri din Guvernul Romaniei, mai ales ca ambasadorul Hans Klemn obisnuieste sa aiba intalniri cu marii justitiari ai tarii, inclusiv ministri ai Justitiei, alti demnitari sau lideri de partid. SIIJ deranjeaza si se vede bine cine este interesat de desfintarea acestui organism de investigare in timp ce abuzurile, achitarile la CEDO ori protocoalele secrete sunt ignorate cu diplomatie.

Hans Klemm este un personaj toxic care isi depaseste atributiile de diplomat intr-o tara straina, in care, teoretic, nu ar trebui sa se amestece in chestiunile-i interne. Vedem bine ca acest ambasador actioneaza in numele parteneriatului strategic dintre Romania si SUA insa interventiile sale depasesc cu mult sfera relatiilor diplomatice.

Insa, daca domnul ambasador a dezvoltat o pasiune pentru “bunul mers al lucrurilor” in tara noastra, ar trebui sa ia in calcul o candidatura la presedintia Romaniei, dand ocazia romanilor sa il voteze si in felul acesta sa fim oficial, colonie americana. Daca Mark Gitenstein este parte a Fondului Proprietatea din Romania, de ce Hans Klemm nu ar putea visa la presedintia Romaniei?

Si asa deciziile nu se mai iau in tara!”, a scris pe facebook președintele PER, Dănuț Pop

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

11 Mai 1762 – Magistratul din Bistrița ordona ca să fie amendați cu 40 de florini „cei care duc pe furiș AUR peste graniță”

La 11 mai 1762 la Bistrița "Guvernul ordonă ca prevaricanţii (n.r. probabil se referă la…

2 ore ago

11 Mai 1601 – Mihai Viteazul îşi face intrarea solemnă în Kosice (Cașovia)

La 11 mai 1601 Mihai Viteazul din drum dinspre Viena ajunge la la Kassa / Cașovia…

9 ore ago

La 11 mai 1980, la Baia Mare, pleca la cele veșnice sculptorul român Gheza Vida

La 11 mai 1980, la Baia Mare, pleca la cele veșnice sculptorul român Gheza Vida…

12 ore ago

Alina Gorghiu umblă cu „dicționarul ortopedic” după ea ca să nu se împiedice în limba română!

Madam Alina Gorghiu umblă cu "dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂" după ea ca să nu se împiedice în…

2 zile ago

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

2 zile ago