RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Președintele PER: “Hans Klemm, președintele României?”

Președintele PER, domnul Dănuț Pop, atrage atenția asupra toxicității ambasadorului Hans Klemm și a modului prin care acesta intervine cu bocancii în problemele interne din sistemul de justiție din România, un sistem care se dovedește pe zi ce trece tot mai bolnav și mai corupt.

Traficul de influență, pe care americanii îl numesc lobby, dar care la noi este condamnat ca act de corupție, tinde să fie noul cuvânt de ordine atunci când sunt fixați polii de putere de pe scena politică din România. Întreaga scenă politică, economică și mediatică din România trebuie controlată prin intermediul jocurilor murdare de culise, prin intermediul poliției politice și a dosarelor politice regizate.

Despre intervențiile lui Hans Klemm în justiție și direcționarea Anei Birchall către distrugerea SIIJ face și Dănuț Pop, președintele PER, o analiză interesantă:

apiland.ro

“Hans Klemm, presedintele României?

Episoadele de la Ministerul Justitiei din ultimul timp sunt interesante daca ar fi sa analizam intalnirea Anei Birchall cu ambasadorul SUA, Hans Klemm si respingerea categorica a numirii Danei Garbovan pentru functia de ministru al Justitiei. De parca nu era si asa dubioasa intalnirea cu Klemm, iata ca astazi, Ana Birchall confirma scopul intalnirii cu ambasadorul SUA la Bucuresti si încearca desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție solicitand, imperativ, închiderea SIIJ.

Sigur ca nu o poti compara pe Birchall cu Dana Garbovan si nici de studii in relatiile internationale nu ai nevoie ca sa intelegi ca Birchal a devenit oficial, sluga a americanilor la Bucuresti. Cred ca declaratia de astazi a lui Birchall este cel mai clar semn ca partenerii nostri influenteaza actiunile unor ministri din Guvernul Romaniei, mai ales ca ambasadorul Hans Klemn obisnuieste sa aiba intalniri cu marii justitiari ai tarii, inclusiv ministri ai Justitiei, alti demnitari sau lideri de partid. SIIJ deranjeaza si se vede bine cine este interesat de desfintarea acestui organism de investigare in timp ce abuzurile, achitarile la CEDO ori protocoalele secrete sunt ignorate cu diplomatie.

Hans Klemm este un personaj toxic care isi depaseste atributiile de diplomat intr-o tara straina, in care, teoretic, nu ar trebui sa se amestece in chestiunile-i interne. Vedem bine ca acest ambasador actioneaza in numele parteneriatului strategic dintre Romania si SUA insa interventiile sale depasesc cu mult sfera relatiilor diplomatice.

Insa, daca domnul ambasador a dezvoltat o pasiune pentru “bunul mers al lucrurilor” in tara noastra, ar trebui sa ia in calcul o candidatura la presedintia Romaniei, dand ocazia romanilor sa il voteze si in felul acesta sa fim oficial, colonie americana. Daca Mark Gitenstein este parte a Fondului Proprietatea din Romania, de ce Hans Klemm nu ar putea visa la presedintia Romaniei?

Si asa deciziile nu se mai iau in tara!”, a scris pe facebook președintele PER, Dănuț PopContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]