RSS

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Din ciclul românce ținute în sclavie în Italia: “Mi-au smuls copilașul din brațe și m-au dat afară din casă”

Print Friendly, PDF & Email

Tinere, frumoase, sănătoase, pline de speranță, multe dintre româncele noastre pornesc spre Italia de parcă acolo le-ar aștepta raiul pe pământ.

La frumoasa vârstă de 24 de ani, plină de energie și de speranță, Cristina Romina Cristea din Cluj-Napoca își încearcă și ea “norocul” în Italia. Deși ducea o viață destul de bună la Cluj, un oraș aflat în plină dezvoltare economică, Cristina Romina Cristea plătește 500 de Euro unei agenții pentru un loc de muncă în Italia.

Ajunsă în anul 2014 în Italia, avea să descopere că această țară nu-i nicidecum raiul pe care îl visase, iar pe mulți dintre românii ajunși aici îi așteaptă doar batjocura, luni întregi de zile de muncă neplătite de către patroni neserioși, agresiuni verbale și fizice, dispreț și foarte multe prejudecăți de tot felul.

Pe italianul cu care ajuns într-o relație, Cristina Romina Cristea l-a cunoscut într-un hotel unde el muncea ca bucătar, iar ea ca ospătăriță. Deși a investit enorm în ultimii cinci ani în casa în care locuia împreună cu italianul, atât în mobilier, aparatură electrocasnică cât și în multe alte lucruri care țin de uz casnic, Cristina a sfârșit a fi bătută de două ori în timp ce era însărcinată, i s-a smuls copilașul din brațe, iar când a rămas din nou însărcinată a fost forțată în a treia lună de sarcină să avorteze. Potrivit Cristinei, italianul a căpătat o adevărată obsesie față de ea, urmărind-o peste tot după ce aceasta fugea de bătăile crunte pe care le primea.

Din ciclul românce ținute în sclavie în Italia: “Mi-au smuls copilașul din brațe și m-au dat afară din casă”

“Am plătit o agenție să vin în Italia, dar aici doar calvar, viață distrusă, sclavie, batjocorită, bătută, umilită, înjosită… Am întreținut un italian 5 ani, iar acesta mi-a sechestrat actele, mi-a smuls copilașul din brațe, și de un an mă chinui cu 6 avocați pentru drepturile mele fundamentale, pentru dreptul de a fi mamă, de a-mi putea vedea copilul și a-l strânge în brațe, de a-l vedea cum crește și se dezvoltă”, ne-a spus Cristina Romina Cristea

Bătută, umilită, înjosită, violată, forțată să facă avort, lipsită de dreptul de a-și vedea și crește copilașul în vârstă de numai un an, toate acestea fac parte din experiența groaznică de viață din Italia a clujencei Cristina Romina Cristea. Ne-a contactat și ne-a rugat cu disperare să-i facem cunoscută public trista sa poveste, susținând că de asemenea se teme și pentru siguranța sa, neputându-se nici măcar întoarce în țară după ce italianul cu care trăia împreună i-a sechestrat actele. Deși susține că a apelat peste tot, la consulatul României din Italia, la Ministerul Românilor de Pretudineni, ba chiar până și la primarul Clujului, Emil Boc, până acum nimeni nu a răspuns apelurilor sale și să-i ofere vreo formă de ajutor.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info