RSS
TwitterFacebookPinterest

O poveste cusută cu ață albă: carieră de pedofil încheiată prematur după o “vizită de lucru” în România?

Tot scenariul care se învârte în jurul răpirii și uciderii fetiței de 11 ani din Gura Şuţii, o localitate devenită peste noapte chiar mai celebră decât groaznicul Caracal (n.r. oare asta o și fost intenția din spatele acestui act macabru?), este unul cusut cu ață albă.

Mai întâi presa ne prezintă că suspectul este Johannes Visscher, un olandez de 46 de ani, pentru ca imediat după știrea că acesta s-ar fi sinucis pe o șosea din Olanda, să aflăm că Johannes nu mai este Johannes, ci Joop (n.r. deranja asemănarea de nume dintre Johannes și Johannis, sau reamintea de conexiunea cu intermedierea traficului de copii și a adopțiilor ilegale?).

Imagine de la locul “sinuciderii” lui Joop Visscher, Foto: Facebook / Info Trafic RO&UE

Deși nu-ți trebuia diplomă de psiholog ca să înțelegi de la o poștă intențiile și obsesia pe care o manifesta olandezul Joop Visscher la adresa copiilor, după cum arată și jurnalista Sorina Matei într-o postare de pe contul său de socializare, individul din Olanda beneficia de o largă libertate de mișcare. De curând, presa a aflat din mărturiile fostei logodnice a olandezului că acesta călătorea destul de des în România. Oare cu ce scop?

Foto: Faceboook / Sorina Matei

Jurnalista Sorina Matei sesizează pe contul său de socializare un aspect deosebit de șocant: pe contul său de Flickr, Joop Visscher avea numeroase poze cu copii de vârste mici, sau poze cu el în compania copiilor:

“Poliţia română şi procurorii aveau numele lui, aveau imagini video cu el şi fetiţa pe care a omorât-o în maşină, dar poliţia şi procurorii NU AU VĂZUT PE NET ŞI PE CONTURILE LUI CĂ ERA OBSEDAT DE COPII. Şi nu l-au reţinut. L-au lăsat să plece. Asta nu e numai incompetenţă. Miroase a intenţie de la o poştă.
Pedofilul olandez criminal era IT-ist. De vis! iată linkul mai jos pe care nu l-a găsit pe net nici Poliţia nici marea Procuratură a României
https://www.flickr.com/photos/joopvisscher/ “, a scris pe facebook jurnalista Sorina Matei

apiland.ro

Cum tot acest scandal mediatic cade taman în preajma campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, nu poți să nu-ți aduci aminte de crimele de la Colectiv, de scenariile criminale din jurul zilei de 10 august, de crimele de la Caracal, de toate crimele îndreptate împotriva poporului român în acești ultimi ani mizerabili…Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]