libris.ro

Daniel Gheorghe: Mie rușii mi-au lichidat rudele în Basarabia și nu îmi vine mie orice Caramitru să îmi calce pe mormintele înaintașilor!

Vizita întreprinsă duminică, 22 septembrie 2019, de către deputatul Daniel Gheorghe, la inaugurarea și sfințirea unui monument ridicat în memoria unei biserici românești distruse de către sovietici la Chișinău (n.r. vezi aici: Daniel Gheorghe a fost la Chișinău la inaugurarea unui monument în memoria unei biserici românești distruse de sovietici), este pretextul sub care Andrei Caramitru îl acuză pe deputatul român liberal că ar reprezenta „aripa FSB/GRU/Kremlin din PNL”.

„Aripa FSB/GRU/Kremlin din PNL, reprezentata de deputatul Daniel Gheorghe. Sper ca dl Orban sa ii dea afara repede pe toți ăștia (care oriunde in lume ar fi la mititica pe motiv de inalta trădare). „, a scris pe facebook Andrei Caramitru

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Replica deputatului Daniel Gheorghe n-a întârziat să apară, acesta recurgând la un contraatac dur, arătându-se revoltat de asocierea făcută de către Andrei Caramitru cu GRU și FSB:

„Vad ca băiatul actorului Caramitru, acel mediocru diletant neo-marxist care a speriat tot internetul, își permite tupeul de a ma asocia nici mai mult si nici mai puțin decât cu GRU și FSB! Recomand personajului respectiv specializat în aruncat cu mizerii in valorile creștine și în blasfemii sa-si țină umorile sale internautice pentru el si să nu își mai dea el cu părerea despre un om a cărui familie a suferit intr-un secol de pe urma terorii bolsevice si a ocupației rusești cam cât a suferit tot neamul lui în 1000 de ani! „, a scris pe facebook deputatul Daniel Gheorghe

Foto: Facebook / Daniel Gheorghe
Foto: Facebook / Daniel Gheorghe

Replica deputatului Daniel Gheorghe, postată pe contul său de socializare, a stârnit un val uriaș de comentarii acide la adresa lui Andrei Caramitru. Printre răspunsurile acordate de către Daniel Gheorghe la unele dintre aceste comentarii, am zărit și unul care ne-a atras în mod special atenția:

„Este un atac personal abject. Mie rușii mi-au lichidat rudele in Basarabia si nu imi vine mie orice caramitru sa imi calce pe mormintele înaintașilor! Totul are o limita!”, a mai scris Daniel Gheorghe pe facebook

Foto: Facebook / Daniel Gheorghe
Foto: Facebook / Daniel Gheorghe

Deputatul Daniel Gheorghe continuă la respectiva postare cu o dezvăluire menită să te pună serios pe gânduri:

„Nu stiu de unde tampenia asta cu mine si cu rusofilii. Nu doar ca nu am nicio legătură suporteri de-ai lor dar campania aia de care spuneți este însăși ea o dovada că teza asta cu „oamenii rușilor ” nu ține deloc! Adevărații oameni ai lor din România sunt fix cei la care va așteptați mai putin!„, a mai scris pe facebook Daniel Gheorghe

 Foto: Facebook / Daniel Gheorghe
Foto: Facebook / Daniel Gheorghe

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info