libris.ro

S-a dezlănțuit iar iadul în raiul bolșevicilor! Tismăneanu, atac la baionetă la Iohannis: „Mereu întârziat, mereu dezămăgitor, președinte-dezertor”

Dacă nu joci Perestroika așa după cum îți cântă noii bolșevici postdecembriști, cei din tagma așa zișilor progresiști pe stil nou, dar niște progresiști care încă se mai uită pe furiș jinduind la „învățăturile” lui Stalin, Troțki, Beria, Iagoda & comp., te poți trezi din raiul bolșevic direct în iadul gurilor de foc ale celor care până mai ieri te pupau în fund și depuneau eforturi supraomenești pentru a-ți crea un adevărat cult al personalității, deși prin preajma ta bâzâiau doar gâzele ca în jurul unui morman prost de balegă.

Nemulțumiți de prestația de tătuc și de revoluționar ratat a lui Iohannis, neobolșevicii au trecut la atac împotriva sa, în frunte cu Volodea Tismăneanu: „Mereu întârziat, mereu dezămăgitor, președinte-dezertor!”.

„A spus ca nu vrea sa fie un presedinte-jucator. In mod cert, n-a fost. Dar, din pacate, a fost un președinte-dezertor. Rar mi-a fost dat sa vad un caz de dezangajare civica precum cel al domnului Iohannis. Cinci ani de zile oamenii au inghetat protestand impotriva faradelegilor pesediste. Le-a urmarit ,”atent si ingrijorat” din Palatul Cotroceni. S-ar putea sa fie reales. Dar, for the life of me, nu-mi pot imagina pasiunile, pro sau contra, legate de personaj.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


E ca un ghetar: mare, tacut, impasibil. Ori ca o plimbare prin deșertul Gobi. Cu un suras Colgate de-ti vine sa-ti schimbi pasta de dinti. E fundamental plicticos, nu doar non-charismatic, ci de-a dreptul anti-charismatic. Ceea ce nu e neaparat rau. Dar in loc de charisma, ar fi trebuit sa ofere, vreme de CINCI ani, credibilitate institutiilor democratice.

S-a complacut intr-o pasivitate fara riscuri. A cultivat, pana la supra-satiu, tacerea. Cand a vorbit, a facut-o mereu tarziu, inghitind in sec. fara nicio tragere de inima. Mereu intarziat, mereu dezamagitor. Cand Felix il voia premier, stia el ce stia. N-am nicio miza personala in aceste alegeri. Dar am o anumita obligatie fata de cei care ma citesc de a le spune franc ceea ce gandesc. Omul a dezertat vreme de CINCI ani. Nu vad ce l-ar impiedica sa o faca pentru inca un cincinal… „, a scris pe facebook Vladimir Tismăneanu

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info