RSS

10 AUGUST 2018 - ZIUA MINCIUNII

"La 10 august 2018 a…

(FOTO) Șoc și groază la spitalul…

Pozele în care apăre…

Ieșenii alături de Camelia Smica…

Acțiune de solidarit…

Spitalul modular de la Lețcani: …

Sâmbătă, 8 august 20…

Gheorghe Piperea: " Cu așa ceva …

Avocatul Gheorghe Pi…

La 8 august 1943, la Șimleul Sil…

Potrivit unui comuni…

Acțiuni de solidaritate pe 8 și …

Pe 8 și 9 august a.c…

Gabriel Apreutesei: "De ce fuge …

Unul dintre noii și…

Un fost judecător: "Obligativita…

Fostul judecător Ton…

O țară în care pedofilii și viol…

Am înmărmurit în urm…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Mihai Tîrnoveanu: “Spun și eu ADIO eMAG! În epoca stalinistă, ”simbolul” libertății de la emag, era parte la îngroparea elitei românești din perioada interbelică”

Print Friendly, PDF & Email

Spun și eu ADIO eMAG!
Dar oare ce s-a vrut a se transmite prin această reclamă în care emag e un simplu pion util?

Pionul nu are decât să rămână cu Șora, în urmă cu 30 de ani, pe când era în guvernul neobolșevic Iliescu-Roman-Brucan, sau și mai în urmă, pe timpurile înfățișate de reclamă, când Șora era în alt guvern bolșevic, sub fusta Anei Pauker, trimisă de Rusia, alături de Brucan, să omoare România prin cel mai criminal regim din istoria omenirii, regimul comunist.

A ”rezistat” în acest regim care a ucis orice urmă de libertate, fiind angajat al Ministerului de Externe, iar mai apoi redactor șef la Editura de Stat pentru Literatură și Artă. Așadar tocmai în cea mai cruntă perioadă, în epoca stalinistă, ”simbolul” libertății de la emag, era parte la îngroparea elitei românești din perioada interbelică, elită care a fost aruncată în pușcăriile comuniste și scoasă din cărți, manuale, din tot ce ar însemna astăzi ”spațiu public”.

Să fie doar o întâmplare această nevinovată reclamă? Nu este, căci se încearcă o redefinire a libertății, aceasta fiind permisă exclusiv în cadrul noului comunism ce poartă numele de corectitudine politică. Mare parte din cei care au fost scoși din ”spațiul public” în vremea pe cand Șora era în guvernul bolșevic sunt și astăzi închiși în celula cenzurii, Elita interbelică nu există în manualele de literatură sau de istorie, Șora cu fularul roșu de gât râde si acum satisfăcut că generația tânără nu are acces la acea generație pe el a trădat-o în urmă cu mult peste 30 de ani.

Acum 30 de ani a reconfirmat acea trădare slujindu-l din nou pe Brucan în aparatul de propagandă bolșevică, propagandă pe care o desfășoară până în prezent.

Cum să spunem…o grămadă de ani de bolșevism, o grămadă de ani de trădare de țară, o gramadă de ani de manipulare roșie. Ce înseamnă această manipulare, ce înseamnă necunoașterea istoriei mai mult sau mai puțin recente?

Postările lui Șora de pe fb au de la 3000 de aprecieri în sus si alte mii de distribuiri….pentru a încheia cu o notă optimistă, spun totuși, că pionul emag are începând cu această reclamă în care apare un bolșevic în formă continuată, alte câteva mii de oameni care nu mai folosesc acest pion util. Lenin spunea ceva de idioții utili, dar nu vreau să-l citez… “

Autor: Mihai TîrnoveanuSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info