Mihai Tîrnoveanu: „Spun și eu ADIO eMAG! În epoca stalinistă, ”simbolul” libertății de la emag, era parte la îngroparea elitei românești din perioada interbelică”

Spun și eu ADIO eMAG!
Dar oare ce s-a vrut a se transmite prin această reclamă în care emag e un simplu pion util?

Pionul nu are decât să rămână cu Șora, în urmă cu 30 de ani, pe când era în guvernul neobolșevic Iliescu-Roman-Brucan, sau și mai în urmă, pe timpurile înfățișate de reclamă, când Șora era în alt guvern bolșevic, sub fusta Anei Pauker, trimisă de Rusia, alături de Brucan, să omoare România prin cel mai criminal regim din istoria omenirii, regimul comunist.

A ”rezistat” în acest regim care a ucis orice urmă de libertate, fiind angajat al Ministerului de Externe, iar mai apoi redactor șef la Editura de Stat pentru Literatură și Artă. Așadar tocmai în cea mai cruntă perioadă, în epoca stalinistă, ”simbolul” libertății de la emag, era parte la îngroparea elitei românești din perioada interbelică, elită care a fost aruncată în pușcăriile comuniste și scoasă din cărți, manuale, din tot ce ar însemna astăzi ”spațiu public”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Să fie doar o întâmplare această nevinovată reclamă? Nu este, căci se încearcă o redefinire a libertății, aceasta fiind permisă exclusiv în cadrul noului comunism ce poartă numele de corectitudine politică. Mare parte din cei care au fost scoși din ”spațiul public” în vremea pe cand Șora era în guvernul bolșevic sunt și astăzi închiși în celula cenzurii, Elita interbelică nu există în manualele de literatură sau de istorie, Șora cu fularul roșu de gât râde si acum satisfăcut că generația tânără nu are acces la acea generație pe el a trădat-o în urmă cu mult peste 30 de ani.

Acum 30 de ani a reconfirmat acea trădare slujindu-l din nou pe Brucan în aparatul de propagandă bolșevică, propagandă pe care o desfășoară până în prezent.

Cum să spunem…o grămadă de ani de bolșevism, o grămadă de ani de trădare de țară, o gramadă de ani de manipulare roșie. Ce înseamnă această manipulare, ce înseamnă necunoașterea istoriei mai mult sau mai puțin recente?

Postările lui Șora de pe fb au de la 3000 de aprecieri în sus si alte mii de distribuiri….pentru a încheia cu o notă optimistă, spun totuși, că pionul emag are începând cu această reclamă în care apare un bolșevic în formă continuată, alte câteva mii de oameni care nu mai folosesc acest pion util. Lenin spunea ceva de idioții utili, dar nu vreau să-l citez… „

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Mihai Tirnoveanu

Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș