Reţeaua neokominternistă îşi continuă perfida acţiune de re-condamnare a victimelor comunismului, începută încă din închisoarea Piteşti

„Reţeaua neokominternistă îşi continuă perfida acţiune de re-condamnare a victimelor comunismului, începută încă din închisoarea Piteşti. De data aceasta o face prin intermediul unui turnător la Securitate şi al unui activist userist de duzină.

Reţeaua vrea să impună opiniei publice că românii s-au chinuit şi omorât între ei. Procesul de culpabilizare a poporului român continuă. Sunt ascunse vinovăţiile reale.

Afirm că românii sunt cei care au fost supuşi unui experiment etnocidar, în urma căruia milioane de români au fost închişi, iar sute de mii dintre aceştia au fost omorâţi în lagăre şi închisori ori în munţi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Autorii Experimentului Piteşti au dorit să-l scoată pe Hristos din sufletul deţinuţilor. Aceasta era ţinta finală a reeducării. Cei care au căzut nu au făcut-o din proprie voinţă, ci în urma torturilor fizice şi a unei terori psihice nemaiîntâlnite în universul concentraţionar. Puţini au fost cei care au cedat fără a opune rezistenţă.

Cei mai mulţi dintre deţinuţii politici de la Piteşti şi-au revenit. Au fost tineri care, deşi au fost reeducaţi, au murit în lumină. Aşa s-a întâmplat cu sfinţi ai închisorilor, precum Costache Oprişan sau Părintele Calciu, sau atâţia alţii.

Prin voia lui Dumnezeu şi a Maicii Domnului, unii deţinuţi politic au trecut nevătămaţi prin acest experiment. Este cazul mărturisitorilor Nicolae Purcărea şi Tache Rodas. DUMNEZEU A VRUT ŞI A HOTĂRÂT ALTFEL DECÂT FORŢELE ÎNTUNERICULUI.”

Autor: Florin Palas, Sursa: Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

La 30 octombrie 1881 avea loc inaugurarea primei căi ferate studiată, proiectată și realizată de ingineri români

mie oct. 30 , 2019
La 30 octombrie 1881 avea loc inaugurarea primei căi ferate studiată, proiectată și realizată de ingineri români, linia Buzău – Mărășești. La 30 octombrie 2001, cu ocazia împlinirii a 120 de ani de la inaugurarea acestei linii, în gara Mărășești a fost montată o placă pentru a marca această realizare […]
La 30 octombrie 1881 avea loc inaugurarea primei căi ferate studiată, proiectată și realizată de ingineri români

Poate vă place și:

libris.ro