RSS

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

Afacerile imobiliare ale băiatul…

Afacerile imobiliare…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoș…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Reţeaua neokominternistă îşi continuă perfida acţiune de re-condamnare a victimelor comunismului, începută încă din închisoarea Piteşti

Print Friendly, PDF & Email

“Reţeaua neokominternistă îşi continuă perfida acţiune de re-condamnare a victimelor comunismului, începută încă din închisoarea Piteşti. De data aceasta o face prin intermediul unui turnător la Securitate şi al unui activist userist de duzină.

Reţeaua vrea să impună opiniei publice că românii s-au chinuit şi omorât între ei. Procesul de culpabilizare a poporului român continuă. Sunt ascunse vinovăţiile reale.

Afirm că românii sunt cei care au fost supuşi unui experiment etnocidar, în urma căruia milioane de români au fost închişi, iar sute de mii dintre aceştia au fost omorâţi în lagăre şi închisori ori în munţi.

Autorii Experimentului Piteşti au dorit să-l scoată pe Hristos din sufletul deţinuţilor. Aceasta era ţinta finală a reeducării. Cei care au căzut nu au făcut-o din proprie voinţă, ci în urma torturilor fizice şi a unei terori psihice nemaiîntâlnite în universul concentraţionar. Puţini au fost cei care au cedat fără a opune rezistenţă.

Cei mai mulţi dintre deţinuţii politici de la Piteşti şi-au revenit. Au fost tineri care, deşi au fost reeducaţi, au murit în lumină. Aşa s-a întâmplat cu sfinţi ai închisorilor, precum Costache Oprişan sau Părintele Calciu, sau atâţia alţii.

Prin voia lui Dumnezeu şi a Maicii Domnului, unii deţinuţi politic au trecut nevătămaţi prin acest experiment. Este cazul mărturisitorilor Nicolae Purcărea şi Tache Rodas. DUMNEZEU A VRUT ŞI A HOTĂRÂT ALTFEL DECÂT FORŢELE ÎNTUNERICULUI.”

Autor: Florin Palas, Sursa: Facebook

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info