RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Reţeaua neokominternistă îşi continuă perfida acţiune de re-condamnare a victimelor comunismului, începută încă din închisoarea Piteşti

Print Friendly, PDF & Email

“Reţeaua neokominternistă îşi continuă perfida acţiune de re-condamnare a victimelor comunismului, începută încă din închisoarea Piteşti. De data aceasta o face prin intermediul unui turnător la Securitate şi al unui activist userist de duzină.

Reţeaua vrea să impună opiniei publice că românii s-au chinuit şi omorât între ei. Procesul de culpabilizare a poporului român continuă. Sunt ascunse vinovăţiile reale.

Afirm că românii sunt cei care au fost supuşi unui experiment etnocidar, în urma căruia milioane de români au fost închişi, iar sute de mii dintre aceştia au fost omorâţi în lagăre şi închisori ori în munţi.

Autorii Experimentului Piteşti au dorit să-l scoată pe Hristos din sufletul deţinuţilor. Aceasta era ţinta finală a reeducării. Cei care au căzut nu au făcut-o din proprie voinţă, ci în urma torturilor fizice şi a unei terori psihice nemaiîntâlnite în universul concentraţionar. Puţini au fost cei care au cedat fără a opune rezistenţă.

Cei mai mulţi dintre deţinuţii politici de la Piteşti şi-au revenit. Au fost tineri care, deşi au fost reeducaţi, au murit în lumină. Aşa s-a întâmplat cu sfinţi ai închisorilor, precum Costache Oprişan sau Părintele Calciu, sau atâţia alţii.

Prin voia lui Dumnezeu şi a Maicii Domnului, unii deţinuţi politic au trecut nevătămaţi prin acest experiment. Este cazul mărturisitorilor Nicolae Purcărea şi Tache Rodas. DUMNEZEU A VRUT ŞI A HOTĂRÂT ALTFEL DECÂT FORŢELE ÎNTUNERICULUI.”

Autor: Florin Palas, Sursa: FacebookSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info