libris.ro

Declarația unui UDMR-ist la un post TV maghiar: ,,Putem să spunem că acesta (Codul Administrativ) va fi un pas spre realizarea diferitelor forme de autonomie teritorială”

Declarația unui UDMR-ist la un post TV maghiar: ,,Putem să spunem că acesta (Codul Administrativ) va fi un pas spre realizarea diferitelor forme de autonomie teritorială”

Ce ați făcut domnilor ,,șparlamentari”? Păi ce-ați făcut băi nene? Pentru câțiva arginți ați vândut România la unguri? De fapt prostia voastră e atât de mare încât nici măcar nu puteți spune că ați vândut-o, ci mai degrabă i-ați făcut-o cadou lui Viktor Orban. Așa se face că fără luptă, fără să se verse nici măcar un strop de sânge, fără să se tragă un foc de armă sau vreo salvă de artilerie, teritorii din România să fie iarăși înmânate rușinos vecinilor lacomi?

Dacă până și un UDMR-ist, Csaba Borboly, v-o spune verde-n față, și anume că acest nou Cod Administrativ ”va fi un pas spre realizarea diferitelor forme de autonomie teritorială”, realizați acum ce mare tâmpenie tocmai ați făcut?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Până aici, așa nu se mai poate! Românul va reacționa!
Csaba Borboly, președintele Consiliului Județean Harghita, important lider UDMR:
,,Putem să spunem că acesta (Codul Administrativ) va fi un pas spre realizarea diferitelor forme de autonomie teritorială”.
Declaratia a fost făcută la postul de televiziune M1 din Ungaria si sper că-i lămurește pe deplin pe toți acei care ne spun că exagerăm în privința pericolului adoptării Codului Administrativ, prin care limba maghiară devine a doua limbă oficială în România.
Duminică 29 iulie vom spune cu toții, români din toată țara, un NU hotărât oricărei forme de autonomie teritorială visată de structurile maghiare din interiorul si exteriorul țării. Ne întâlnim la ora 17, la mitingul din Piața Constituției, iar mai apoi pornim în marș spre Cotroceni. Vocea noastră va fi auzită!
Cu Dumnezeu înainte!”, a scris Mihai Tîrnoveanu pe facebook

Duminică, 29 Iulie a.c., Țara se va mișca spre București, iar nemulțumirile românilor cu privire la trădarea de țară înfăptuită prin adoptarea Codului Administrativ se vor face auzite începând cu ora 17, la mitingul din Piața Constituției.

Trădatorilor, să vă fie frică, Țara se ridică!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info